Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşk Ve Şımartma Aralarında Kalmak

Aşk Ve Şımartma Aralarında Kalmak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Cidden Ağlamak İstiyorum Hayatımın Kadınını Buldum Ama Hatalı Zamanda Buldum

18 yaşındayım yalnızca 2 kızla çıkdım bugüne kadar kızlara doymadım hangi kız nasıldır nedir bilmem 30'yaşıma gelmeden evlenmiyeyim 30'uma dek hayatımı yaşıyayım desemde yapamıyorum vicdanım el vermiyor onca kızın duygularıyla oynayınca elime ne geçecek diyorum düşün o karşıdaki kız seni seviyor baglanıyor ve sen ona bitti diyorsun çok acı birşey hiç demedim ama diyemem çok acı bir durum : o hayatımın kadınıyla önemli bir ilişkiye başlayıp evlensem ileride fazla aldatırdım bunu onada söyledim çünkü hayatımda kadınlara duymadım çok çıkmaz bir durumdayım zevk'imle aşk'ım aralarında gelip gidiyorum yardımcı olun

Edit Tüm Yorumlara Yanıt :

Arkadaşlar Çidden Yorumları Okudum Cidden İçler ACısı Kimi Dinden Açmış Konuyu Kimi Bekaret Bozmaktan

1 Benim İnancım Kendime
2 Ben Katiyen Bir Kızın Bekaretini Bozup Bir Köşeye Bırakmam ( Çıkacagım kızlar zaten bakire değil kendi istegiyle verenler )
3 Hayatımda 2 Kızla Çıktım Ve Bu Kızla Cidden Başlarsam bir İlişkiye Evlenecem Çünkü Cidden İyi bir kız fakat bu sefer ileride onu fazla aldatmış olacam ve onun canı yanmış olacak bu'da bana ters

Kızla Iki Taraflı Bir Karara Vardık İkimizde Birbirimizi Facebookdan Sildik Msnden Sildik Ve Dedik 10 Yıl Daha Sonra Buluşursak Eğer Hayatımızda Birileri Yoksa Bir İlişkiye Başlarız Eğer Birileri Varsa Hayatımızda Devam Ederiz

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt