Aşk yakar özcan deniz meltem cumbul 'MUHTEŞEM BİR DİZİYLE DÖNDÜK' 1548616569 1548616569 askyakarozcandenizmeltemcumbul5c4e037dd9b05askyakarozcandenizmeltemcumbul5c4e037dd9b05 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberozcandeniz12121&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ÖZCAN DENİZ İLE MELTEM CUMBUL, BİRLİKTE OYNADIKLARI 'AŞK YAKAR' DİZİSİNİN BIRINCIL BÖLÜMÜNÜ YINE BİRLİKTE İZLEDİ Uzun bir süredir dizi ya da filmde rol almayan Özcan Deniz ile Meltem Cumbul, birlikte oynadıkları 'Aşk Yakar' dizisinin ilk bölümünü yeniden birlikte izledi 1,5 yıldır ekrandan uzak kalan Özcan Deniz ile 3,5 yıldır kamera karşısına geçmeyen Meltem Cumbul, birlikte oynadıkları 'Aşk Yakar' adlı diziden bir hayli ümit verici Önceki akşam dizi ekibiyle birlikte ilk bölümü izleyen Deniz ile Cumbul, iddialı konuştu Birincil bölümün ardındaki partneri Meltem Cumbul'a sarılarak tebrik eden Özcan Deniz, “Bir bucuk yıldır, kamera karşısına geçmemiştim mükemmel bir takım ile mükemmel bir projeyi getirdiler, bende severek ve kendi isteğiyle oynadım Umarım beğenilir' dedi Üç bucuk yıldır kamera karşısına geçmeyen Meltem Cumbul ise, “Üç bucuk yıldır, hiçbir filmde ve dizide oynamadım bir proje idi, ekipde mükemmeldi, bende kabul ettim Bizler, elimizden geleni yaptıkUmarın beğenilir dedi Bundan sonradan bir projesinin olmadığını söyleyen Meltem Cumbul, “Bu dizi, Benim için çok kayda değer Şimdilik hiçbir projem değil, bu dizi ile ilgileniyorum diyerek duygularını dile getirdi