Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşk yemini!!!!!!!

aşk yemini!!!!!!!
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
aşk yemini!!!!!!! Bugün olduğu gibi yarın da,yarından sonrada,ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine, Bu günüm gibi yarında hep sevginle yaşayacağıma, Her bakışında okuduğun o gözleri daima yanına göreceğine, En yakın dostun, en yakın sırdaşın, en yakın arkadaşın olacağıma, Sıkıntının sıkıntım, üzüntünün üzüntüm olacağına, Her kavgalı anını çiçeğe dönüştüreceğime, Her üzgün derhal gülüşünün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma, Yanına olamadığım ve yardımıma ihtiyacın olduğu her anda bir rüzgar olup seni saracağıma, Gözümün gözüne değdiği her an sana her tarafta aşık olup seni bir prensese dönüştüreceğime, Her sabah sana baştan aşık olup uyanacağıma, Sen uyurken sana bakıp ikimiz için dualar edeceğime, Beni tanıdığın gün bende gördüğün neyse, ömrünce beni aynı şekilde göreceğine, Sevgimin katiyen değişmeyeceğine, asla azalmayacağına, aksine hergün gelişen bir sevgiyle seni sevinç ormanına taşıyacağıma, Başkalarının yanındayken seni asla unutmayacağıma, Elini usul yöntem, korka korka tutup o birincil gündeki heyecanı aynı şekilde yaşayacağıma ve elini hiç bırakmayacağıma, Bir ömür boyu senin canın, aşkın, sevgilin ve herşeyin olarak kalmak için elimden gelen herşeyi yapacağıma SÖZ VERİYORUM!  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt