Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aşk

aşk
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gittiğin gunden beri yağmur mevsimi yaşadı bu gozler
Sevmiyorum seni dediğinden beri bende sevemedım kımseyi
Sewmek değildi bu aşık olmaktı galiba
Ama bitti artık donmez geri

Acıyı kalbime bir ciftci gibi işledin
Adımı unutma demiyorum demiştin ya
zaten unutamıyorumm bitanem

Optuqnde sağ yanaqımı
cok mutluydum sevdicegim
Şimdi defol git
Diyemem be birtanem

Ne olur vurma artık uzaklaş
Artık huzundur benim icin AşK
Şimdi sana mutluyum
Diyemem be birtanemm

Şimdi Daha iyi anlıyorum
Nefes almak değilmiş yaşamak
Şimdi sana yasıyorum
Diyemem be birtanem

Kanlı bıcaklı değil bu aşK
Zanlı ve yasaklı
Şimdi sana git
diyemem be birtanem

Neslihan EROL

ßu şiiri aldığınız zaman adımı yazmayı unutmayın! emeqe saygı )

Similar threads

Yalın Ah Be Kardeşim Şarkı sozleri Aynaya baktım senden otesi yok aynayı sev Radyoda sevdiğin şarkı calmış radyoyu sev Kalbini baktığın kadın başkasınınmış iyimi Git patlat bu kafayı şimdi Git patlat bu kafayı şimdi Bazen herkesten sıkıldığım oluyor Fişi cek git dukkanı kapatasın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Terkedilmiş Aşk Nickleri terkedilmiş sözler terk edilmiş sözler terkedilmişlik sözleri terkedilen terkedilen sözleri Bir Kere Gittin Ya Bundan Böyle Bin Kez Dönsende BoşSen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Rafet El Roman 2011 Sevgiye Süre Ver Albümündeki Şarkıların Sözleri Rafet El Roman, 2011, Sevgiye Zaman Ver, Albümündeki Şarkıların Sözleri, şarkı sözleri aradığınız herşey burada meleklerim 1549255294 1549255294...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
En Guzel Aşk Sozleri En Guzel Aşk Sozleri Kısa Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak Ruyalara rest cektim uyumuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
En Güzel Aşk Sözleri Güzel Sözler en güzel face sözleri face için güzel sözler sözler sözleri aşk 1549097873 1549097873 enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28 http:img158imageshackusimg158718ask3csbl6 Seni asil insanların basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,475Konular
981,234Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt