Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşka bakın,bide Şu zamanımızdaki aşka???

Aşka bakın,bide Şu zamanımızdaki aşka???
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aşka bakın,bide Şu zamanımızdaki aşka??? Genç kız yeniden acılar içinde odasında yatıyordu Henuz hayatının baharında ölümle yüz yüzeydi Babası onu kurtarmak için gazetelere bildiri vermiş, para öneri etmişti Ama onun kalbinin teklemesi yok, kalbinin içindeki sancı ilgilendiriyordu Sevdiği aklına geldi bir damla yaş daha döküldü gözlerinden Ayrıldıklarından beri tam beş ızdırap batmış sene geçmişti Sahiden sevgilerinin arasına o kahrolası para girmişti Hatırlıyorduda sevdiği ona birkeresinde: Ben varlıklı değilim ola ki fakat seni seven bir kalbim var Sana sadece onu verebilirim, demişti Zaten sevgiye fakir birisi başka ne isteyebilirdiki Kendisini sevmesi yeterdiO en fazla Saçlarının dökülmesine üzülüyordu Çünkü sevdiği öpmüş koklamıştı saçlarını Her dökülen saç yüreğine bir hançer olup saplanıyordu Acilen tek ricası sevdiğinin son anlarında yanında olmasıydı Ne olurdu onu birkez daha görebilse, onu birkez daha koklayabilseBu düşünceler arasında uykuya daldı Babası heyecanlı bir şekilde kızının odasına girdi Müjde kızım,yürek bulundu dediğinde kızının bir peri güzellliğinde, sevdiğinin özleminden ıslanmış yüzüne baktı ve çıktı odadan Genç kız, bir hafta sonra kendine geldiğinde benzeri diğer bir dünyadaydı İçinde acaip bir his vardı Benzeri bu dünya ona çok bambaşka gelmişti Aklına yine sevdiği geldi Kalbi eskisinden daha süratli atmaya başladı Kalbi değişmişti lakin sevdiğini eskisinden daha fazla sever olmuştu Bir gece ansızın uyandı uykusundan kalbi çok hızlı atıyordu Bu durum sürekli böyle devam ettiDoktora gitti, durumunu anlattı hekim: Bir aya kalmaz geçer, demişti Lakin aradan aylar geçmesine karşın durum aynıydı Birgün bahçeye çıktı Çiçekleri seviyordu Kırmızı güllerin yanında gitti Kalbi süratli süratli atmaya başladı En fazla kırmızı gülleri severdi Çünkü sevdiği ona benzediğini söylerdi her zaman Ansızın kapı çaldı Kapıyı açtı kimse yoktu Yere baktı bir mektup vardı ve onaydı Mektubu açtı ve kalbi seri hızlı atmaya başladı Bu onun kokusuydu Koltuğuna zarzor oturabildi Zarfın içinden mektubu titreyen ellerle çıkardı ve okumaya başladı : Sevdiğim, bugün sevdamızın altıncı yılı Seni defalarca sevdim Seninle terketmek zorunda kaldığımızdan beri, bir kalbe iki sevginin sığmayacağını bildiğimden ne birini sevdim ne de evlendim Her günüm ızdırap ve azapla geçti Hergün sana şiirler yazdım, hergün şiirlerimi okudum ve hergün ağladım Tam beş yıl her tarafında hergün yazdım, okudum, ağladım Birgün önüme bir fırsat çıktı Bu fırsatı reddedip kendime daha artı adaletsizlik edemezdim Ola Ki seni unuturum diye senden fazla uzaklara gittim Lakin acilen seni daha çok özlüyorum Her gece yanında geliyorum o masum yüzünü okşuyor yanaklarına öpücükler konduruyorum, sen uyanıyorsun benim geldiğimi anladığını sanıyorum ama sen o tatlı uykuna geri dönüyorsun Sevdiğim defalarca ben geldim senin yanına artık sen gel olurmu Kırmızı güllerimize iyi bak Ve bundan böyle unutma içinde seni senden daha fazla seven bir kalbin var bundan böyle Ona iyi bak olurmu Kırmızı güllere ve kalbimize iyi bak Seni yanıma gelene kadar bekleyeceğim sevdiğim Hoşçakal  

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt