Aşka Dair En Hoş Sözler aşka dair yazılı en güzel yazılar mektuba yazılacak hoş sözler Akşamı son bulan ufuklardagüneş damla damla erirkenhayatta kalan duygularımlasana iki sözcük söylüyorumSENİ SEVİYORUM Ne seni unutacak kadar vakit geçecekne de geçen vakit seni unutmaya yetecekbırakıp gittim diye unuttum sanmazaman alışmayı öğretir unutmayı ASLA Ben seni Bir Kum Adam Başına Adını Yazacak Dek Değil Sahildeki Bütün Kum Tanelerine Adını Yazacak Dek Çok Seviyorum Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım yaşam yüzünü göremediğim için çekilmez olsada sesini duyabildiğim için yaşamaya bedel Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri çevrilmesi kayda değer değil önemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır Gölgeler düşsede yüreğinin üzerine güneşini sakın söndürme, umut yoksa yarınlar uzakta kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada Güller her zaman ellerinde açsın, fakat dikenleri batmasınSevda her zaman seni bulsun,fakat seni yaralamasınMutluluk hep yüreğine dolsun,fakat beni unutturmasın Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben fazla güzelim beni al diyordu Onu aldım fakat güzel olduğu için yok seni gördüğünde utansın diye Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı Yaşam bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonradan terket dediler Bir epope yazar gibi aralıksız olarak gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizli gizli Tatlı biri var sevilmeye layık, güzel biri var görülmeye değerinde, iyi dostlar var özlenmeye layık, ama biri varki can vermeye layık! Bir sevgi var içim lekesiz tertemiz, Bir özlem var içimde uçsuz bucaksız,Bir duygu var içimde dalsız budaksız, Birde sen varsın içimde unutulması imkansız Tutki ben bir yağmur damlasıyım toprağa düştümmü dağılırım, Düşünki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm, Anlaki sen benim canımsın seni kaybettimmi Ölürüm Sevmiyorum seni deseydin keşke Ta başından bağrıma taş basar seni unutmaya çalışırdım hala oynuyorsun benle duygularımla Aşkımla yetmedimi çektiklerim Dahadamı çekeceğim kaderimdir diyeceğim seni defalarca Seveceğim ve bir gün senin yolunda öleceğim