Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşka Gonul Vermem Şarkı Sozu

Aşka Gonul Vermem Şarkı Sozu
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aşka Gonul Vermem Şarkı Sozleri

Aşka gonul vermem, aşka inanmam
Yıllarca boş yere ağlayıp yanmam
Boyle bir arzuya meyledip kanmam
Unut sevme beni, bu aşkın sonu
Ne yazık ki hicran, gozyaşı dolu

Nasıl olsa sonu gelmeyecek mi
Her guzel şey gibi bitmeyecek mi
Bırakıp da beni gitmeyecek mi
Unut sevme beni, bu aşkın sonu
Ne yazık ki hicran, gozyaşı dolu

Similar threads

Aşka gonul vermem aşka inanmam Yıllarca boş yere ağlayıp yanmam Boyle bir arzuya meyledip kanmam Unut sevme beni Bu aşkın sonu Ne yazık ki hicran Gozyaşı dolu Nasıl olsa sonu gelmeyecek mi Her guzel şey gibi bitmeyecek mi Bırakıp da beni gitmeyecek mi Unut sevme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Samimi Olarak Erçetin Unut Sevme aska gonul vermem aska inanmam yillarca bos yere aglayip yanmam boyle bir arzuya meyledip kanmam unut sevme beni bu askin sonu ne yazik ancak hicran gozyasi batmış nasil olsa sonu gelmeyecek mi her guzel sey gibi bitmeyecek mi birakipta beni gitmeyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Bengu Saat 3 şarkısı sozleri Saat 3 şarkısı sozu Bengu Saat 3 Bengu Dur, bir daha bul Duygunu kaybetmiş olamazsın sen Kalk, bir daha bak Bir yolu vardır elbet aşkın benle Sus ya da konuş Gerceği anlatmış olamazsın sen Koskoca duruş boyle yıkıldıysa Boş zaten sevme Benim aşka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Sezen Aksu Aşka Şukredelim şarkısı sozleri Sezen Aksu Aşka Şukredelim şarkısı sozu Aşka şukredelim şarkısı sezen aksu 2019 Her gece yatağımda Aklımda neler neler Ne kadar cok acı var Allahım Berbat yine haberler Ne olur kuvvet ver Anlamam icin ipucu Ne ilim yetiyor ne filmi Yine mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,461Konular
981,118Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt