Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşka Park Ettim - Gulben Ergen..

Aşka Park Ettim - Gulben Ergen..
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aramızda bir şey var ikimizin
Kilit vurdun sen kalbime
Gozlerimde senin izin
Gonlune yarat beni
Yıkarak kul et beni
Nefes nefes haydi hisset beni
Gonlune yarat beni

Nefes nefes al hisset beni
Seni farkettim aşka parkettim
Sana mest oldum guzelim
Tam bana goresin sen olay birisin
Sana goz koydum guzelim

Similar threads

Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Kopalım Bari albumunde bulunan şarkılar ve sozleri; KOPALIM BARİ Attığın zar yek mi yani Yazdığına denk mi yani Yaptığın iş bu mu yani Nakit değil de cek mi yani Yok mu yani yok yok mu yani Senden başka yok yok mu yani Kafana taktığın kep mi yani Yaptığın pop rap mi yani Yok mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sevgiliye Hasret Sozleri Sevgiliye Hasret Sozleri 2019 Gencliğim Yoluna feda Olsun, Gozyaşlarım Sadece Senin Olsun, Bu kalp Sadece Senin Adınla Atsın, Hasretinle Bu Bedenim yansın, Seni Seviyorum Sen Benim Hayatımsın şimdi daha iyi anlıyorum ki, nefes almak değilmiş,yaşamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Dunyanın En Guzel Damar Sozu, En guzel sozler damardan, En Guzel Damar Sozler Dunyanın En Guzel Damar Sozleri Sensiz olacak bir hayatı istemem garip dunyamda, sensizliği yediremem kendime dinletemem kalbime! Sen benim ilk ve Son aşkımsın, sen istemesende!!! Uzaklıklar biter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Turkucu İsimleri Ve Turkuler Turkuculerin Turku İsimleri Ve Turku Sozleri Ali Asker Bekle Yiğit Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Gok topraklan dağ bulutlan birleşsin Olur isen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt