Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Asker Mesajları

Asker Mesajları
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Asker Mesajları

Yeni Asker Mesajları 2019

Bu ulke seninle gurur duyuyor Vatani gorevinde başarılar Adam olmak adına son şansını da iyi değerlendirmeni dilerim

Dağların tepesine, eşkıyanın alnına, kızların kalbine olumsuz mehmetcik yazacağım

Spora gidememekten yakınıyordun ya İşte spor sanın ayağına geldi İyi değerlendir

Bu soyleyeceklerimi aklından cıkarmamaya calış: Ay akşamdan ışıktıııır

Vatan sana emanet, goster kendini (Yine de cok sivrilmemeye calışırsan senin icin daha hayırlı olacak galiba)

Sen askerdeyken buraları bize emanet (Otomobilinin anahtarlarını vermeyi duşunmez misin? Arada bir calıştırmam icin tabi)

O guzel askerlik anılarını anlatacağın gunleri sabırsızlıkla bekliyorum! Sen yeter ki cabuk gel, ben dinlemeye razıyım

İlk başlarda kac gun kaldı yerine kac gun gecti diye sayarsan senin icin daha kolay olacaktır Gel teskere gel Gonlumuz seninle

Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yureğim yastığın olsun, asker ocağında rahat uyu bitanem

Şafak değil sensizlik beni acıtan! Seni cok ozledim birtanem

Kapını calar mazi, dalgınlıkla acarsın, arar gozlerin beni o gunleri sorarsın Pişmanlık sarar seni o gunleri anlarsın oturup bu aşk icin sende ağlarsın ama nafile?

Aşkın şarabından bilmeden ictim, sevda yolundan bilmeden gectim, aşkın bir alevmiş yar yar, bir ateş parcası, bilmeden gonlumu ateşe verdim

Bugun ilk gunum sensiz alışmak kolay değil boyle bir anda ayrıldığımıza inanmış değılim daha

Boyle yurekli olmam gerekli olumune sevmem gerekli bir canım var bin daha olsa hepsini sana vermem gerekli cok ozlersin diyorlar cok beklersin diyorlar sen bu aşkın sonunda oleceksin diyorlar

Beni kızdırıyorlar, kafamı bozuyorlar, ah mı cekeyim, vah mı cekeyim yoksa bu candan vazmıgeceyim, sen benim canım, en guzel yanım, fedadır sana aksa da kanım

Gel ne olursun gel, hasretim her yerde bekletme bu sefer, aşk yureğimde, ozlemin her yerde, ozletme bu sefer

Kar gibi duştun ustume, guneş gibi eritir sandım oysa ben aydan gece diye korkardım, bana guneşim derdin yetinemedim

Merhaba ben bahriyeliyim liman liman gezerim, aklıma eser kız tavlarım aklıma eser gemi temizlerim

Gece nobetlerinde beni aklına getirmemeye calış Uyurken ustlerine yakalanmanı istemem

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt