Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asker Sevgiliye Doğum Gunu Mesajı

Asker Sevgiliye Doğum Gunu Mesajı
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Asker Sevgiliye Doğum Gunu Mesajları

Asker Sevgiliye Doğum Gunu Ozel Mesajı

Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara

Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğunen farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın

Yaşa Sev Gul! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kac olursa olsun her şeyin en guzeli seninle olsun Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yasar, basari merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğum gunun kutlu olsun!

Sen benim bahar gulum sen benim ekmeğim sen benim ictiğim suyum iyiki doğdun iyiki varsın ve en onemlisi iyiki benimsin daha nice beraber mutlu yaş gunlerine

Bugun bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum Doğum Gunun Kutlu Olsun

Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler

Yaşa Sev Gul! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kac olursa olsun her şeyin en guzeli seninle olsun Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara

Bir yıl daha bitti, ama sakin uzulme zaman cabuk geciyor diye Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin Tum dileklerinin gercekleşmesi dileğimle Nice yıllara

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yasar, basari merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğum gunun kutlu olsun!

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik olum kadar acı, sen nefes kadar onemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun birtanem

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik olum kadar acı, sen nefes kadar onemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun birtanem

Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler

Kalbin hangi guzel şey icin carpıyorsa her doğan guneş sana onu getirsin Doğum gunu kutlu olsun

Hayatı yenecek kadar guclu, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inanclı, mutlu ve sevgi dolu gunler senin olsun

Sen benim bahar gulum sen benim ekmeğim sen benim ictiğim suyum iyiki doğdun iyiki varsın ve en onemlisi iyiki benimsin daha nice beraber mutlu yaş gunlerine

Bugun bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum Doğum Gunun Kutlu Olsun

Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlaraDileğim bugun dilediğin tum dileklerin gercek olması Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle kutluyorum Nice yaşlara

Dunyada essiz bir guzellik varsa o da kalbindedir Hayatinin bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Bir yıl daha bitti, ama sakin uzulme zaman cabuk geciyor diye Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin Tum dileklerinin gercekleşmesi dileğimle Nice yıllara

Sensiz bir babalar gunu geciriyorum ve inan bana, kendimi cok yalnız hissediyor, cok uzuluyor ve cok uşuyorum, beni uzmeden don lutfen babacığım Seni seven yavrun

Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara

Bugun doğum gunun olduğu icin farklı ve ozel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim icin sadece bugun değil her gun farklı ve ozelsin Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam cok zor Kalbim hep seninle İyi ki varsın Birlikte daha nice yaşlara

Tonton bir Nine olduğunda bahcendeki sandalyene oturup eski gunlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar guzel gunler seninle olsun Doğum gunun kutlu olsun

Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce opucuk ve sevgi yolluyorum buradan Bil ki unutulmadın Doğum gunun kutlu olsun!

160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye duşunuyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum

Doğum gununun sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman var olduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Doğum gunun kutlu olsun

Guneş kadar sıcak Kar tanesi kadar berrak Yağmur kadar saf ve Temiz bir omur dileğiyle Doğum Gunun Kutlu Olsun

Dalgalar vuruyor sahile,yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde Doğum gunun kutlu olsun

858,519Konular
981,219Mesajlar
31,081Kullanıcılar
hasan145788Son üye
Üst Alt