Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Askerler Hülya Avşarı çok seviyor

Askerler Hülya Avşarı çok seviyor
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Askerler Hülya Avşarı fazla seviyor asker, askerler, hülya avşar, resimleri, haberleri burada arkadaşlar 1548663012 1548663012 askerlerhulyaavsaricokseviyor5c4eb8e91e949askerlerhulyaavsaricokseviyor5c4eb8e91e949 askerlerhulyaavsaricokseviyor5c4eb8e91e949 Vatani görevini yerine getiren şarkıcı Alişan askerler, Hülya Avşar'ın son resimlerini fazla seviyordedi İşte o haber Melek'ler! Kısa süre önce vatani görevini tamamlayıp İstanbul’a dönen Alişan, askerlerin Hülya Avşar’ın son fotoğraflarını çok sevdiğini söyledi ÖNCEKİ gün arkadaşlarıyla çıktığı Etiler turunda gazetecilerle karşılaşan Alişan, özel hayatıyla ilgili soruya Hülya Avşar’ı kızdıracak bir yanıt verdi: “15 aydır askerdim, nasıl özel biri olsun? Onca ay fotoğraflarla haşır neşir olduk Askerliğimin son ayında da Avşar’ın photoshop’lu fotoğrafları fazla tuttu Asker nereden bilsin photohop’u! Sahne programlarının 3 Haziran’da başlayacağını sözlerine ekleyen Alişan, sahne şovuyla ilgili “Askerden yeni geldim, keleş mi sıkayım! Sadece askerlik anılarımı standup türünden anlatmayı planlıyorum dedi  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt