Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Askerlik Uzerine Guzel Sozler

0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Askerlik Uzerine Sozler
Askerlikle İlgili Guzel Sozler

Uygun adım marş, ayda 37 tl maaş, her gun boya, her gun tıraş, asker olda gor arkadaş Sabah erken kalkmayı, kızlar gibi yatak yapmayı, yerden izmarit toplamayı, asker olda gor arkadaş Yeşil elbiseye burunmeyi, yerde yılan gibi surunmeyi, sol ayakla yurumeyi, asker olda gor arkadaş Tufek alıp catmayı, dudukle yatıp kalkmayı, koyun gibi sayılmayı, asker olda gor arkadaş

Bir gun gelecek bir gun kalacak o gun guneş benim icin doğacak eğer o doğan guneş, dağdaki itin, kopeğin sırtını ısıtacaksa varsın doğmasın

Bakkal borcu odemeye değil vatan borcu odemeye gidiyorum

Burası ne piknik yeri nede eğlence yeri burası ıssız gece karanlığında yar sevgisinden mahrum kalanların yeri burası kuşların ucmadığı ciceklerin yerine barut koktuğu yer burası ana kucağı değil asker ocağı burası
olumu bekliyorum kor karanlıkta ama gozlerim hep şafakta dalıyorum yine uzaklara ağzımda besmele yureğimde sen bir seni ozledim sevdiğim birde anamı korkmuyorum o hayinlerden biliyorum hissediyorum vurulacağım kalbimden tabuduma kanımdan bayrak yapacaklar kalbimi gul unutmayın cıkarın o kurşunu kirletmesin kalbimi en saf en temiz duygularımla gidiyorum birtanem

Denizci değilizki her limanda sevgilimiz olsun, jandarma değiliz ki sırtımızda cantamız olsun, havacı değilizki havamız olsun biz komandoyuz vatan sağolsun

Kışlanın kapısı doğuya bakar asker oturmuş camaşır yıkar ana evladına boylemi yapar resmime bakıpta ağlama ana yapraksız dalda bulbul otermi 15 ay saymakla biter mi hayallere dalıpta ağlama ana sizden ayrıldım 20 yaşında kendimi buldum şırnak yolunda şimdi askerim nobet başında bene hatırlayıpta ağlama ana

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt