Soğuk bir kış akşamı, MacDonalds'ın kapısından iceri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlarDerken amca, kasaya gidip 1 hamburger,1 buyuk boy patates ve bir buyuk Cola almışElinde tepsiyle masaya donmuş, hamburgeri ikiye Bolerek yarısını teyzenin onune koymuş,sonra butun patatesleri tek tek sayarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola kutusunu da ortaya koymuş, once bir yudum kendisi iciyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş Herkes ne tatlılar, iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyomuş Derken bir de bakmışlar ki teyzenin onunde hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de Cola'dan bir yudum alıyormuş Sonunda orda calışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş:
Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadim lutfen izin verin size bir menu kendim ısmarlayayım
Yaşlı amca:
Teşekkur ederiz ama biz halimizden memnunuz60 yıldır evliyiz ve herşeyimizi işte boyle paylaşırız demişBunun uzerine genc adam teyzeye donmuş:
Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyosunuz? Yaşlı teyze cevap vermiş :
Dişleri bekliyorum!!
imagesaskiabartmayalimlutfen5ad7684e22c9dgifimagesaskiabartmayalimlutfen5ad7684e22c9dgifimagesaskiabartmayalimlutfen5ad7684e22c9dgif
Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadim lutfen izin verin size bir menu kendim ısmarlayayım
Yaşlı amca:
Teşekkur ederiz ama biz halimizden memnunuz60 yıldır evliyiz ve herşeyimizi işte boyle paylaşırız demişBunun uzerine genc adam teyzeye donmuş:
Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyosunuz? Yaşlı teyze cevap vermiş :
Dişleri bekliyorum!!
imagesaskiabartmayalimlutfen5ad7684e22c9dgifimagesaskiabartmayalimlutfen5ad7684e22c9dgifimagesaskiabartmayalimlutfen5ad7684e22c9dgif