Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkı Anlatan En Guzel Kısa Sozler

Aşkı Anlatan En Guzel Kısa Sozler
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Aşkı anlatan en guzel sozler sizler diyerek hemen bu guzel Aşk sozleri sizlerle

ALT :wwwupluploadsasksozleri22162asksozleri22162ALT

Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin…

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın…

Ne sıradan bir sevgiyi yaşayacak kadar basit biriyimNe de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri

Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layiksin Cunku benim icin cok ozelsin aşkım

Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı…

İki kişi birbirini severse; sevgi olur Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur

Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layiksin Cunku benim icin cok ozelsin aşkım

Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya calışmaz rahat bırakırdım yureğimi korkmazdım cok riske girip sana aşık olmaktan

Kucuktum, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna olmedi dediler, Oldum, iş işten gecti, dediler

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim…

Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır…

Yıllar Sonra Duş Kırıklıkları İle Geldin Ve Duşlerle Gidiyorsun Aslında Ben Sana Turkceyi Konuşmaya Mecbur Olduğum Kadarından Fazla Mecbur Oldum

Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar ozeldir

Sen Gokyuzundeki o milyonlarca yıldızdan en parlak olansınAkşam olduğunda bana ışık tutar,yol gosterir ve hep benim yanımda olursun…Sabah olunca Gokyuzunde gorunmesende biliyorum hala oradasın ve seni gorebilmem icin sabah olmasını bekliyorsun…

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gun yağmur yağardı…

Ne mutlu şimdi yanında olanlara,sana dokunup sesini duyanlara,seni tanımadan yanından gecenlere…hepsi sana yakın ama hic biri kokuna hasret değil…

Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin?

Herkesi kusurları ile goren bir kimsenin senden de ovgu ile bahsetmesini bekleme

Aşk hatalara karşi daima kordur,daima mutluluklara meyillidirkanun tanimaz,kanatlidirve tutuklanamazkafalarin butun zincirlerini kirar gaCeraşkim

Hayatta iki kor tanıyorum; 1’si senden başkasını gormeyen ben, 2’si beni goremeyen sen…

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gun yağmur yağardı…

Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur…

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı butun ormanları, Bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum