Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşkı Anlatan En Güzel Sözler

Aşkı Anlatan En Güzel Sözler
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aşkı Anlatan En Hoş Sözler aşk sözleri 2019, 2019 facebook aşk sözleri, facebook aşk sözleri Aşk sahiden anlatılmaz yaşanır Birini neden esviyorsun diye sorsalar onunla ilgili bazen biçok cümle kurabilirsiniz bazen de tek yada birkaç nedene bağlı kalmaksızın başlıbaşına onu sevdiğini açıklarsınız Ademoğlu yarıtıldığından beri aşk defalarca şarkılara, şiirlere ve romanlara konu olmuştur Bir Takım aşklar müşterek olup mutlu sonla bitsede ne yazık fakat bazıları da ayrılıkla sonlanabiliyor Sizler için 2019 yılının en güzel şehvetli sözlerinden oluşan aşkı anlatan romantik cümleleri bir araya getirdik Sizde duygularınızı anlatım da güçlük yaşıyorsanız yada farklı romantik sözler arıyorsanız bu sözleri umarız beğenirsiniz 15760 15760 askianlatanenguzelsozler5c5555fe2ba9faskianlatanenguzelsozler5c5555fe2ba9f 482 799 asksozlerijpg15760 Aşkı Anlatan En Güzel Sözler asksozlerijpg15760 Aşkı Anlatan En Güzel Sözler Yüreğim hafif ıslaktır benim rahat köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kere güneşe asmaktan Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı değin yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım ! Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere değin seni seveceğim Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akıcı gözyaşlarıma, sadece sen layiksin Çünkü benim için fazla özelsin aşkım Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı katiyen sabah olmazdı… İki birey birbirini severse; sevgi olur Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur İkisi de sever ama kavuşamazsa: efsane olur Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akıcı gözyaşlarıma, sadece sen layiksin Çünkü benim için çok özelsin aşkım Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; hatasız olmaya çalışmaz kuytu bırakırdım yüreğimi korkmazdım fazla riske girip sana aşık olmaktan Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, meslek işten geçti, dediler Halk Müziği tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim… Gülümsemek için mutlu olmayı umma, şayet sevinç gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Olur Ya bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşamış biri vardır… Yıllar Sonra Hayal Kırıklıkları İle Geldin Ve Düşlerle Gidiyorsun Fiilen Ben Sana Türkçeyi Konuşmaya Mecbur Olduğum Kadarından Pozitif Zoraki Oldum Aşk günah olmayacak dek masum, köle olmayacak kadar serbest, ulaşılmayacak dek derin, unutulmayacak değin yakın seninle yaşanacak değin özeldir Ne mutlu derhal yanına olanlara,sana dokunup sesini duyanlara,seni tanımadan yanından geçenlere…tümü sana yakın lakin hiç biri kokuna hasret değil… Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin? Sen seni seveni görmeyecek değin körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek dek gururludur… Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir yıldız olsaydı bütün kainatı sana vermek isterdim Fakat, yalnızca seni seven kalbimi verebiliyorum Genişletmek için tıkla