Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aşkı kavuşmak sananlara

aşkı kavuşmak sananlara
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesaskikavusmaksananlara5b07004a88df5
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden cıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin kendisine carpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış Sokaktan gecen hemen yaşlı beyi en yakın sağlık ocağına ulaştırmışlar

Hemşireler, yaşlı adamın yaralarına pansuman yapmışlar, ama 'biraz beklemesini ve rontgen cekerek herhangi bir kırık veya catlak olup olmadığını inceleyeceklerini' soylemişler Yaşlı bey huzursuzlaşmış, 'acelesi olduğunu, rontgen istemediğini' soylemiş

Hemşireler merakla acelesinin sebebini sormuşlar Adamcağız da Karım huzurevinde kalıyor Her sabah onunla kahvaltı yapmaya gidiyorum Gec kalmak istememdemiş

Karınızın siz gecikince sizi merak edeceğini duşunuyorsunuz herhalde?demiş hemşireler

Adam uzgun bir ifadeyle, Ne yazık ki benim karım Alzheimer hastası ve benim kim olduğumu bile bilmiyor!demiş

Hemşireler hayretle, Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor, neden onunla her sabah kahvaltı yapmak icin koşturuyorsunuz?diye tekrar sormuşlar

Adam buruk bir sesle Ama ben onun kim olduğunu biliyorum!demiş

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt