Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkı öğretmediniz hocam...

Aşkı öğretmediniz hocam...
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aşkı öğretmediniz hocam 1549087331 1549087331 askiogretmedinizhocam5c553267a383easkiogretmedinizhocam5c553267a383e http:imgblogcucomuploadshuznunyuzueylulhayatbilgisi AŞKI ÖĞRETMEDİNİZ HOCAM Tekrar sizi arıyorum hocam şu günlerde Yeniden daima fakat gibi Dermanım olursunuz diye bekliyorum Nerelerdesiniz hocam ben ağlıyorum İçim yanıyor, Ben yanıyorum Herşeyi Öğretiyorsunuz sanırdım hocam İlerde büyük adam olacaksınız diyordunuz İnanıyordum Lakin bundan böyle hiç sanmıyorum Yarına bile çıkabileceğimi sanmıyorum hocam Hastayım sanırım hocam,hatırlar mısınız bilmem Defalarca okula gelmediğimde annemi arardınız Ne oldu diye Annem size hasta olduğumu söylediğinde Hemencecik koşar gelirdiniz bizim eve Derhal nerdesiniz hocam ? hemen Size en fazla ihtiyacım olan zamanda Nerdesiniz hocam Her Zaman gelirdim yanınıza sayı öykü sormak için Şimdi ise hiç bilmediğim öğrenmediğim Birşeyi sormak istiyorum hocam Ben yatıyorum hocam şayet yaşıyorum ama Pozitif uzun sürmeyecek sanıyorum Annem hep nesi var diyenlere aşık diyor ben anlamıyorum Bilmiyorum aşk nedir hocamtek bildiğim Aşkın ne olduğunu neden bilmediğim Siz bana aşkı öğretmediniz hocam !!!  

858,498Konular
982,040Mesajlar
30,022Kullanıcılar
Tunahan ArdaSon üye
Üst Alt