Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkı Sen Yaptım

Aşkı Sen Yaptım
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aşkı Sen Yaptım Aşkı Sen Yaptım Senin hayalinle bile yaşamak fazla hoş Hayatımın resmini, hayalinle çiziyorum En hoş şarkıyı Sesinin melodisiyle söylüyorum Gecemi sen yaptım Her gece gök yüzünde seni izliyorum Saçlarındaki yıldızları sayıyorum Tek Tek Rüzgarı sen yaptım Kokunu çakiyorum deriin, derin her lodosda Çiçekleri sen yaptım Gözüm gibi bakıyorum Her sabah onlar SEN açıyor Sigaramı hasretin yaptım Heran çekiyorum derin, derin Sönmesin istiyorum Defalarca SENİ çekiyorum içime Sayfaları sen yaptım SENİ yazıyorum şiirlerde Abes sayfalara kazılı Hece hece ismin duruyor Ama artık hayalinle yaşamak istemiyorum Seni yalnızlığımda yaşamak yerine Gerçekleşmiş hayaller istiyorum Yolları SEN yaptım Her gece sana geliyorum Her nekadar sona ermek bilmesede Hasreti bundan böyle eskittim Ben SENİ istiyorum Bundan Böyle herşey gibi sevgiyide SEN yaptım Seni seviyorum seniSEVİYORUM ,  

858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt