iltasyazilim
FD Üye
aşkı tanımlarmısınız
1 ask müşterek sevgidiracıyı tatlıyı paylaşmaktır
2 aşk kırık yürek demektir
3 aşk paylaşmaktırçünkü aşk paylaştıkça yücelir
4 aşk ölümsüz sevgidir aşk birini sevip onunla olmaktır ölümüne sevgidiraşka saygıdır
5 aşk tükenmez bir kalemdirdertleri yazmaya fayda
6 aşk umutsuzca beklemek hemde hiç sevmeyecekmiş gibi
7 aşk yaşanması gereken en hoş duygu fakat içinde yalan olmadığı sürece ve aşk bir insana verilebilecek en özel bedel olarak adlandırıyorum
8 aşk; müşterek yaşan bir devrimdir
9 erişilemeyen erişildiği zamanda bitendir
10 karşılık yanlış anlaşılma olayıdır çünkü sevdiğimi bende hatalı anladım bunada aşkdediler
11 sevdigi insanı dünyanın en yakışıklısı zannetmesidir seven insan kusurları görmez ayrılınca da ben buna nasıl baktım der benden öğüt kimseye baglanma
12 sevgi insanın birbirine duyduğu güzel bir yaşamdır her insan ömründe aşık olmuştur aşk ferman tanımaz
13 uğrunda ölümü bile göze almaktır
14 uğrunda ölümü bile göze almaktır
15 aşk karşındakinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanmanla zavallı bir birey olduğunu anlaman arasındaki zamandır
16 aşkinsanın içindeki duyguları paylaşabilmeleri için duydukları ihtiyaçtır
17 aşkın şerhinde (açıklamasında) düşünce, çamura doymuş eşek gibidirmevlana
18 bir ınsanı tanmakla baslar herseydemis sait faik abasiyanik sevgılı; gercektende senı tanıdıktan sonra basladı hersey,senı tanıdıktan sonradan
19 ikiden bir gidince bir kaldığı yalan sen gidince ,ben kalır mıyım o vakit
20 **ask sevene tarafından hoş sevipte uluşamayana tarafından yalnızca acı helede sevdigini başkasıyla görmek daha da acııııııııııııııııııııııııııııııııı******
21 enayiliktir
22 uzun bi gezi
23 ask cok basit fakat bir o kadar da karma$ık bir duygudur
24 aşk sevdigini elde ettiginde sevgisini yitiren ama elde edemed *
1 ask müşterek sevgidiracıyı tatlıyı paylaşmaktır
2 aşk kırık yürek demektir
3 aşk paylaşmaktırçünkü aşk paylaştıkça yücelir
4 aşk ölümsüz sevgidir aşk birini sevip onunla olmaktır ölümüne sevgidiraşka saygıdır
5 aşk tükenmez bir kalemdirdertleri yazmaya fayda
6 aşk umutsuzca beklemek hemde hiç sevmeyecekmiş gibi
7 aşk yaşanması gereken en hoş duygu fakat içinde yalan olmadığı sürece ve aşk bir insana verilebilecek en özel bedel olarak adlandırıyorum
8 aşk; müşterek yaşan bir devrimdir
9 erişilemeyen erişildiği zamanda bitendir
10 karşılık yanlış anlaşılma olayıdır çünkü sevdiğimi bende hatalı anladım bunada aşkdediler
11 sevdigi insanı dünyanın en yakışıklısı zannetmesidir seven insan kusurları görmez ayrılınca da ben buna nasıl baktım der benden öğüt kimseye baglanma
12 sevgi insanın birbirine duyduğu güzel bir yaşamdır her insan ömründe aşık olmuştur aşk ferman tanımaz
13 uğrunda ölümü bile göze almaktır
14 uğrunda ölümü bile göze almaktır
15 aşk karşındakinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanmanla zavallı bir birey olduğunu anlaman arasındaki zamandır
16 aşkinsanın içindeki duyguları paylaşabilmeleri için duydukları ihtiyaçtır
17 aşkın şerhinde (açıklamasında) düşünce, çamura doymuş eşek gibidirmevlana
18 bir ınsanı tanmakla baslar herseydemis sait faik abasiyanik sevgılı; gercektende senı tanıdıktan sonra basladı hersey,senı tanıdıktan sonradan
19 ikiden bir gidince bir kaldığı yalan sen gidince ,ben kalır mıyım o vakit
20 **ask sevene tarafından hoş sevipte uluşamayana tarafından yalnızca acı helede sevdigini başkasıyla görmek daha da acııııııııııııııııııııııııııııııııı******
21 enayiliktir
22 uzun bi gezi
23 ask cok basit fakat bir o kadar da karma$ık bir duygudur
24 aşk sevdigini elde ettiginde sevgisini yitiren ama elde edemed *