Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Askim ara verelim mi???:))

Askim ara verelim mi???:))
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Askim ara verelim mi???) Arkadaşlar günümüzde çiftler aralarında yeni bir moda başladı: mola modası Eğer ilişki istenildiği gibi gitmiyorsa genel olarak kız kadar Bir süre ara versek iyi olacak sanırımşeklinde bir teklif kazanç Fakat defalarca anlayışla karşılanamaz Umulan burası Türkiye Her şey beklenir işte bir kaç misal 1 Bir yerde yemek yemeye gidilir Yemek sırasında kız dürüst anı bekler ve dürüst anda (en azından dürüst olduğunu düşündüğü anda) malum cümleyi söyler Kız: Yasin sanırım ara versek iyi olacak!?! Erkek: Doydun mu? Çok geldiyse ben tamamlarım merak etme K: Ne? E: Ya ara vermeye gerek yok ben yerim olmazsa paket yaptırırız Kız koşarak uzaklaşır 2Yolda yürünmektedir Uzun bir gezi olmuştur Ve meşhur cümle; K: Ya ara versek iyi olur sanırım!?! E: Sabret biraz ilerde veririz K: Ne? E: Buradaki tuvalet fiyatı yüksek az ilerde ucuzu var oraya gideriz bak bende bir saattir tutuyorum sabret!!! Kız kendini trafiğin ortasına bırakır 3 Parkta yürüyüşe çıkılmıştır Ve işte o lahza; Kız: Ya ara versek iyi olacak sanırım!?! Erkek: Niçin tanıdık birini mi gördün? K: Ya ara verelim diyorum E: Tamamlanmış 1 metre yeter mi? Bak ahanda bi adım yana kaydım Kız bir yerlere oturur ve yeniden kalkamaz, felç gelmiştir 4 Çift buluşur, tüm gün dolaşırlar Kız doğru hatıra yakalar (yakaladığını zanneder) veeeee K: Ya ara verelim mi? E: Valla çok iyi olur K: Bu kadar mı? E: Valla kalmak isterdim fakat maç başlıcak maçtan sonra alırım seni hadi görüşürüz canım Kız besbelli kalırSinirleri bozulmuşturSağ gözü seğirmeye başlar 5 Yine birlikte dolaşılmaktadır ve K: Ya ara vermemiz gerekli!?! E: ne ya zekat gibi bişey mi? Ben geçen gün dilenciye 10 kuruş vermiştim o olur mu? K: Neeee!?!?! E: Kızma yaw zaten yerden bulmuştum parayı bende dilenciye para kaptırcak göz var mı? Kız erkek arkadaşını kovalar, arkasından kafasına kafasına madeni para atar  

858,470Konular
981,201Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt