Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkım Bahardı Şarkı Sozu

Aşkım Bahardı Şarkı Sozu
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aşkım Bahardı Şarkı Sozleri

Aşkım bahardı
Umitler vardı
Sen gittin diye
Gonlum karardı

Ah gecti o gunler
Unutuldu yeminler
Bir kırık kalp kaldı

Aşkım bahardı
Umitler vardı
Sen gittin diye
Gonlum karardı

Neden terkettin
Bırakıp gittin
Umitsiz kaldım
Gonlum karardı

Similar threads

Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkı Sozu Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkısı sozleri Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkısının sozleri Ah gonlum kırık ayna Başım alıp nerelere gideyim? Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri ne eyleyim Hic mi korkun yoktu Allahtan? Yalnız koyup dondun geri İnsaf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sıla Kırık Ayna şarkı sozu Kırık Ayna şarkı sozu Kırık Ayna Butun anılar gozlerimde Ezberledim sen gittin gideli Bu ızdırap ah halim harap Sen bu hale koydun beni Ah gonlum kırık ayna Başım alıp nereye gideyim Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri neyleyeyim Hicbir korku yoktu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Fundyy Gittin Ya Şarkı Sozleri fundyy ft oğuz esen gittin ya şarkı sozleri Fundyy Gittin Ya sozleri Fundyy Gittin Ya Şarkı Sozu fundyy gittin ya yandı gonlum anlamı yok sensiz omrum yureğimde acan gulleri gidişinle toprağına gomdum gittin ya yandı gonlum anlamı yok sensiz omrum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Şimal Teşekkurler Şarkı Sozleri Şimal Teşekkurler Teşekkurler Bugun bile anıyor şu gonlum Seneler gecti hala bak cok uzgunum Oturan icime yadigar yuzuğum O da başka ellerde sonunu gorurum Omur bildim, sabrederdim Cektin gittin, derbederim Hayat rıhtım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
O Ses Turkiye Ayda Mosharraf İsyan Şarkı Sozleri O Ses Turkiye Yarışmasında Birinciliğe bir adım kala Ayda'nın soylediği İsyan şarkısının sozleri İsyan Şarkı Sozu Benim bu derdim Ne yağan yağmurdan Ne yalancı sonbahardan Ne bomboş sokaklardan Kırılmış her yanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt