Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkımın arkadaşı vefat etti...:(

Aşkımın arkadaşı vefat etti...:(
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşkımın arkadaşı vefat etti:( 1548846434 1548846434 askiminarkadasivefatetti5c518567500e8askiminarkadasivefatetti5c518567500e8 http:img200imageshackusimg200254037731 Bilmiyorum paylaşmak istedim, bu 2 arkadaşı onun kurban dışarı giden, duanızı esirgemeyin bu tür şeyler için MMaskiminarkadasivefatetti5c5185683ef82gifalt :cry: Cry :cry: Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'deki gemi yangınında hayatını kaybeden itfaiye görevlisi iki Türk gencinden Burak Taçyıldız'ın ailesi cenazenin Sivas'a gelmesini bekliyor Burak Taçyıldız, 2 yıl önce işsizlik sebebiyle memleketi Sivas'tan ayrılarak Abu Dabi'ye yerleşti Burada itfaiye teşkilatında işe başlayan ve bir gemide çıkan yangında yanarak hayatını kaybeden Burak Taçyıldız'ın Sivas'ta ikamet eden babası Vahap Taçyıldız, oğlunun daha askerliğini yapmadığını ve tecil ettirdiğini belirterek, Burak'ı işsizlik sebebiyle Abu Dabi'ye gönderdiklerini söyledi Yetkililerin Burak'ın AbuDabi'de minik bir kaza geçirdiğini söylediklerini açıklayan Baba Taçyıldız, Sonradan ölüm haberi geldi Bizim Sivas'ta 45 tane milletvekilimiz var Bunlar duymadılar mı? Tabii oysa duydular İlgilenen hiç kimse değil Otopsi yapıyoruz diye bizi oyalıyorlar Belediye başkanımız buradan Ankara'ya gitti Ankara'da Dışişleri Bakanlığı ile orada iletişim sağlıyor O nedenle otopsi yapılıyor diye bizi oyalıyorlar Belediye başkanımız girişim yapmasaydı onu da haber vermeyeceklerdi Bizim milletvekillerimiz var, Dışişleri Bakanlığımız var, bunlar uyuyorlar mı? Benim çocuğum oraya giderken devletin kasasına 175 dolar para bıraktı Burada iş olsaydı benim çocuğumun Dubai'de ne işi vardı Ben cenazemi istiyorum Ben çocuğumu istiyorum Ne yaparlarsa yapsınlar benim çocuğumu göndersinler Benim ailem, çocuklarım ve komşularım burada acınacak halde vaziyettededi Ağabey Fatih Taçyıldız ise, kendi araştırmaları sonucunda kardeşinin cenazesi ile ilgil bilgilere ulaştıklarını kaydederek, Meslek kazası olduğu için Dışişleri Bakanlığı göre soruşturma başlatılmış Ayrıntılı bir otopsi yapıldıktan sonra oradan da bir heyet gelecekmiş Bize anlatılan kendi çabalarımızla öğrendiğimiz bu şekilde Otopsi ne vakit biterse cenaze o vakit gönderilecek diyorlar Şu gün cenazemiz gelecek diye bir şey söylenmiyor 4 gündür gelmiyordiye konuştu 2 sene önce işsizlik sebebiyle Abu Dabi'ye yerleşen ve burada itfaiye teşkilatında iş bularak çalışmaya başlayan Burak Taçyıldız(23) ve Deniz Toprak(29) isimli Türk vatandaşları Regina 250isimli gemide çıkan yangına müdahale etmek için bölgeye gönderilmiş Taçyıldız ve Toprak, yangına müdahale sırasında yanarak hayatını kaybetmişti haberfx  

858,497Konular
981,933Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt