Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aşkımız bitmesin-Baha

aşkımız bitmesin-Baha
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşkımız Bitmesin

Seni buldum bırakmam
Seni gordum başkasını tanımam
Hayat bir oyun bense bir oyuncak
Oynanmaktan bıktım usandım
Mutluluk bizim olacak

Aşkımız bitmesin bize goz değmesin
Seni kimse sevmesin olurum o zaman olurum

Yar dedim aşkına yandım
Can dedim canımdan ayırmadım
Gidersen olurum canım ne olur gitme
BAHA

Similar threads

Baha Aşkımız Bitmesin baha melek 1549248828 1549248828 bahaaskimizbitmesin5c57a941173e8bahaaskimizbitmesin5c57a941173e8 http:img57imageshackusimg57531baha2020ask20ruzgari20on5la Seni buldum bırakmam Seni gördüm başkasını tanımam Hayat bir oyun Bense bir oyuncak Oynamaktan bıktım usandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Baha 2019 şarkıları Gulu Susuz Seni Aşksız Bırakmam Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bilki yaşamam Omrumden canımdan ne istersen al Gulu susuz seni aşksız bırakmam Uşudum diyorsan guneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gulu susuz seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kopalım Bari albumunde bulunan şarkılar ve sozleri; KOPALIM BARİ Attığın zar yek mi yani Yazdığına denk mi yani Yaptığın iş bu mu yani Nakit değil de cek mi yani Yok mu yani yok yok mu yani Senden başka yok yok mu yani Kafana taktığın kep mi yani Yaptığın pop rap mi yani Yok mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt