Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşkın dili...

aşkın dili...
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
aşkın dili hiç merak ettiniz mi meleklerim bizi bizden alan uğruna neredeyse herşeyimiz feda ettiğimiz aşk bize neler söylüyoişte aşkın söyledikleri Daima aşkın dili olsa da konuşsaderiz İşte birgün aşk konuşmaya başlamış ve demiş ancak: Ey insanlık daima peiimden koştunuz, bana ulaşmaya çalıştınız Gerçekte bana ulaştınız ama hiç farketmediniz Benım için ağladınız vakit bile size her zaman yalan belki de şaka gibi geldim Bana her zaman yakıştırmalar yaptınız Size bir hikaye anlatayım Birgün minik bir kedi kuyruğunu yetişmek için her zaman kendi etrafında dönüp duruyormuş ve büyük kedi dayanamayıp ne yapmaya çalışıyorsun diye sormuş Yavru kedi de bana oysa kuyruğumu yakaladığım vakit mutluluğa ulaçacağımı söylediler Ben de onun için uğraşıyorum diye cevap vermiş Büyük kedi gülmüş ve ben de küçükken senin gibiydim Hep kendi etrafımda döner, kuyruğumu yakalamaya çalışırdım fakat birgün durdum ve düşündüm ve yürümeye karar verdim işte o süre anladım ki zaten o benim peşimden geliyorduİşte şu anda anladınız mı? Aşk bir kedinin kuyruğudur ama ona ulaşmak için peşinden koşmanız gerekmez, o zaten her hareketinizde arkanızdan kazanç  

858,497Konular
982,563Mesajlar
30,307Kullanıcılar
sinboykaSon üye
Üst Alt