Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkın Doruğu (6 Kişilik) PDT®

Aşkın Doruğu (6 Kişilik) PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
2 Soğan
2 Havuç
1 Kereviz
1 Sap Pırasa
1,2 kg Patates
1 Demet Dereotu
1 Çorba Kaşığı Margarin
2 Et Suyu Tableti
1 Defne Yaprağı
1,3 kg Dana Fileto
500 gr Süt Kreması
Rendelenmiş Limon Kabuğu
Tuz, Karabiber


Yemeğin Tarifi
Soğanları kabuklarını soymadan doğrayın Havuç, kereviz ve pırasayı yıkayıp ayıkladıktan sonra küçük küpler halinde doğrayın Margarini bir tencerede eritin Soğanları yağda kavurun Sebzeleri ekleyip kavurmaya devam edin 2,5 litre su ilave edin Et suyu tabletlerini ekleyin Tuz ve karabiberle tatlandırıp defne yaprağını ekleyin Dilimlenmiş filetoyu tenceredeki karışıma ilave edip kısık ateşte 2 saat kadar pişirin
Bu arada patatesleri yıkayıp kabuklarını soyduktan sonra sekize bölün Dereotunu yıkayıp ayıklayın ve ince ince kıyın 100 gr süt kremasını çırpıp limon kabuğu, tuz ve karabiberle tatlandırın
Patatesleri haşlayın Kalan süt kremasını dereotu ve suyu süzülmüş patatesle karıştırın Tuz ve karabiberle tatlandırın Eti tencereden alıp servis tabaklarına yerleştirin Kremalı patates eşliğinde servis yapın
Öneri: Tencerede kalan et suyundan çorba yapabilirsiniz Bunun için et suyunu bir süzgeçten geçirin Bir miktar su ve şehriye ekleyip tekrar pişirin
 
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt