Aşkın Gözü KördürLütfen Okuyun ARDINA KADAR OKUYUN LÜTFEN AZICIK UZUN FAKAT FAZLA ŞEY ANLATIYOR Aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler6 sınıfın sonunda biriyle çıkmaya başladım sınıfın zübbesiydi fakat çok yakışıklıydı boyu posu endamı vardı sevmiyordum ama çıktımSırama ve çantama güller koyuodu msn nicklerine hoş güzel sözler sonunada adımı yazıp kalpler koyuyordu7 sınıfa geçtik gelmesin diye dualar ettim ama geldi 1 hafta sonra sınıfta arkamı döndüm yüzüne karşısında BİTTİ dedim şok oldu ne diyeceğini bilemedi2 hafta sonra msnde konuşuoduk seni seviyorum beni vazgeçme lütfen yeniden çıkalım dedi öyle diyince bişe diemedim zaten ayrılınca çok büyük bir aylaklık hissettimVe kabul ettimHiç konuşmuyorduk yalnızca msnde okulda benzer sınıftaydık lakin yalnızca günaydın günaydın dioduk derken 14 Şubat geldi sevgililer günümü bile kutlamadıOrtak karar ile ayrıldıkAma çok sevmeye başlamıştım9 ay çıktıkSonra Nisan ayında çok yakın bir arkadaşıma dostuma çıkma teklifi etti ve arkadaşım beni takmadan kabul etti24 saat bile geçmeden kızı bıraktı(Yeni öğrendim tek amacı beni kıskandırmakmış)Sonra 7 derslik bitti8e geçtik ve ben ona deli qibi aşıktım bambaşka kaldığımız sürede 3 birey ile çıktım lakin olmadı onun qibi sevemedim8 sınıfın Ekim ayında Sinemaya gittikOda geldi yanında oturdum o kadar tatlıydı ancak film yerine onu izledim Filmi beğenmediler(Filmin Adı Vicdan) 2 yarısını izlemeden çktılar dışarda bizi beklediler diğer arkadaşı ile beni yanında çağırdı sana bişe dicem gel dedi gittim film bitsin böylece dediFilm boyunca düşündüm düşündüm ne dicek diyeFilm bitti çıktık ve 6 senelik kardeşim dediğim dostuma çıkma teklifi edicekmiş kabul edermi diye sorduBaşımdan aşağıda kaynar sular döküldü dostum kabul etmicekti etmem sen varsın dedi onu çoooooook zorladım ve öyle çıktı dostum o akşam bizde kaldı fazla vicdan azabı çekti1 ay sonra Bu pislik dostumuda bıraktıVe ben Yine âmâ kütük aşıktım ona8sınıfın ilk döneminin bitmesine yakın 17 Ocak şişe çevirmece oynadıkVe Ona çıktılarından en çok kimi sevdin dediler beni muhabere ettisınıftan çıkarken beni çok zorladı 3 defa seninle çıkmam dedim(bunu söylerken 4 bile olcağını nerden bileyim ama ) Oda 3de olsun dediMsnde konuştuk falan kabul ettim14 şubatta hediye aldı üzerinde 6 yürek yer alan bir süsleme bende parfüm aldımaskingozukordurlutfenokuyun5c51b503733dcalt 10 ayımız oldu ve bu pislik okulda beni yanında çekip ayrılalım mı dedi bende cilalı dedim sınıftan çıktığı anda kıyamet koptu hiç bu kadar ağlamamıştım sinir krizi geçirdim fazla kötüydü ve o orda bana güldüaskingozukordurlutfenokuyun5c51b503733dcalt Mad Bende Karşılık olarak sevemessin yok sende yürek diye bağırdım3 Martta ayrıldıkArada benden sıcacık diğer bir arkadaşıma yavşadı ben o arkadaşımın omzunda ağlarken o arkadaşım 3 qün onunla çıkmışSınıfta keş diyorlardı artık kardeşim dediğim arkadaşlarımın omuzları her gün göz yaşımla ıslandı tuvalette yerlere çömelip dön bana diye bağrışlarımı dinlediler ölü qibiydim kulağımda kulaklık sadece müzik dinliyordum, konuşmuyordum doğru sürükleyici gülmüyordum kalbim ağrıyordu çook30 Mart günü yine bir çıkma teklifi yine benzer pislik işte aşkın gözü körrr yeniden kabul ettimÇok hoş günler geçirdik bu sefer hafta sonları buluştuk sınıfta el ele göz göze dudak dudağa geçen günlerKıskançlık krizleri sevdiğine o kadar kaptırdım fakat kendimi çok sevdim fazlaMsnde konuşmuyorduk çünkü okuldada dershanedede aynı sınıftaydık haftaanın 7 qününü birlikte geçiriyorduküstüne üstük dershane çıkışıda buluşuyorduk birbirimizden sıkılmıyorduk sevgisine kaptırdım kendimi ama o yalnızca hoşlanıyordu bense kör kütük aşıktımBalo günü dans ettik Anlamazdın Diye sayıkladım kulaklarına şarkıyı kulağına söyledikçe dahada sıkı sardı beni o uzun kolları göğsüne yasladı kafamı180 boyu vardı bende anca topukluyla 170 oldum normalde 165askingozukordurlutfenokuyun5c51b503733dcalt Okullar Kapandı Akçay'a yazlığa gittik gitmeden önce mail attım ayrılalım mı diye arkadaşları ayrılcak tekrar sen üzülceksin dedi seni senin onu sevdiğin gibi sevmiyor ilk çıktığınızda seviyordu senin sevginin çokluğunu görünce seni kulladı diyorlardıBende ayrılalım mı die mail attım sen istemezsen seninle ölüme bile qiderim ama istersen biter dedimSonra msni açtı maillerimi aldın mı dedim hayır almadım bekle bakıyım dediBaktı ee dedimSen öle istiyorsan hazır bitsin dediTamam ama ayrılmayı düşünüyormuydun dedimHayır kapa konuyu dediKendine İyi bak dedim Sende Tatlım dedi ve 2 Temmuzda bitti 15 Aylık büyük aşkımı bitirdimArkadaşlarına sordum yalan söylemiş dedi ve o arkadaşi bir kaç hafta sonra çıkma teklifi etti diğeri kardeşi olarak görüyordu beniKabul etmedim Onu unutmak çok daha acı verdi hediyesi okullar kapanırken anı olsun diye gömleğime yazdığı (Seni Seviyorum ve Seveceğim Birtanem) bu iki şeyi elime alıp fazla ağladım terketmek çıkmaktanda acı verdi fakat alıştım acilen onu unuttum başka biri ile çıkıyorum ama Orta okuldaki en büyük aşkım olarak kalacak hepKalbimdeki yerini hiç bir zaman silemem fakat şu andaki çıktığımıda çok seviyorum onun dek olmasadaŞimdi lisede aynı okula geçebiliriz büyük ihtimallediploma puanımız benzeraynı sınıftada da olabiliriz vakit neler gösterecek bilmiyorum ama şuanda çok mutluyumm herşeye rağmenaskingozukordurlutfenokuyun5c51b503733dcalt