Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşkın ile aşıklar ilahi

Aşkın ile aşıklar ilahi
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
aşkın ile aşıklar ilahisi abdurrahman onul
Aşkın ile aşıklar ilahisi sozleri,aşkın ile aşıklar sozleri
imagesaskinileasiklarilahi5ad2a5672c999
Aşkın ile aşıklar
Yansın ya RasUlallah
İcip aşkın şerabın
Kansın ya RasUlallah

Şol seni seven kişi
Verir yoluna başı
İki cihan guneşi
Sensin ya RasUlallah
Şol seni sevenlere
Kıl şefaat onlara
Mumin olan tenlere
Cansın Ya Resulallah

Aşık oldum dildare
Bulbul oldum gulzare
Seni sevmeyen nare
Yansın Ya Resulallah

Şol seni seven subhan
Oldu kamuya sultan
Canım yoluna kurban
Olsun Ya Resulallah

Aşık Yunus'un canı
İlm u şefaat kanı
Alemlerin sultanı
Sensin ya RasUlallah!

Similar threads

aşkın ile aşıklar ilahisi aşkın ile aşıklar şiiri aşkın ile aşıklar sozleri imagesaskinileasiklar5ad2ae066e402 Aşkın ile aşıklar Aşkın ile aşıklar Yansın ya RasUlallah İcip aşkın şerabın Kansın ya RasUlallah Şol seni seven kişi Verir yoluna başı İki cihan guneşi Sensin ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
aşkın ile aşıklar ilahisi abdurrahman önül Aşkın ile aşıklar ilahisi sözleri,aşkın ile aşıklar sözleri Aşkın ile aşıklar Yansın ya Rasûlallah İçip aşkın şerabın Kansın ya Rasûlallah Şol seni seven birey Verir yoluna başı İki âlem güneşi Sensin ya Rasûlallah Şol seni sevenlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
aşkın ile aşıklar ilahisi aşkın ile aşıklar şiiri aşkın ile aşıklar sözleri Aşkın ile aşıklar Aşkın ile aşıklar Yansın ya Rasûlallah İçip aşkın şerabın Kansın ya Rasûlallah Şol seni seven kişi Verir yoluna başı İki cihan güneşi Sensin ya Rasûlallah Şol seni sevenlere Kıl şefaat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Aşkın İle Aşıklar İlahisi Aşkın ile aşıklar Yansın ya Rasûlallah İçip aşkın şerabın Kansın ya Rasûlallah Şol seni seven birey Verir yoluna başı İki evren güneşi Sensin ya Rasûlallah Şol seni sevenlere Kıl şefaat onlara Mümin olan tenlere Cansın Ya Resulallah Aşık oldum dildare Bülbül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Aşkın İlahisi Aşkın ile aşıklar Yansın ya Rasûlallah İçip aşkın şerabın Kansın ya Rasûlallah Şol seni seven kişi Verir yoluna başı İki âlem güneşi Sensin ya Rasûlallah Şol seni sevenlere Kıl şefaat onlara Mümin olan tenlere Cansın Ya Resulallah Aşık oldum dildare Bülbül oldum gülzare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt