Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşkın Nur Yengi Ayrı Gayrı Şarkısı Sozleri

Aşkın Nur Yengi Ayrı Gayrı Şarkısı Sozleri
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşkın Nur Yengi Ayrı Gayrı Şarkı Sozleri
Aşkın Nur Yengi Ayrı Gayrı

koynumda hatıralar
her yerde golgen var
bu yalnızlar kervanına savurdu attı beni kader
sen varken yaza benzerdim
en berrak suya benzerdim
bir mağrur gule benzerdim
sen yoksun kışlara dondum
kaybolmuş kuşlara dondum
sevdamı icime gomdum
biz şimdi ayrı gayrı
kalp ağlar nazlı nazlı
yar soyle icin yanmazmı
bin turlu dunya hali gonlumden geldi gecti
bir tek bu sevda gecmiyor

soz: gunay coban
muzik: serkan izzet ozdoğan
duzenleme: mustafa ceceli

Similar threads

Aşkın Nur Yengi Ayrı Gayrı şarkısı, Ayrı Gayrı şarkısı Aşkın Nur Yengi Ayrı Gayrı Koynumda hatıralar Heryerde golgen var Bu yalnızlar kervanına, Savurdu attı beni kader Sen varken yaza benzerdim En berrak suya benzerdin Bir mağrur gule benzerdin Sen yoksun kışlara dondum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
aşkın nur yengi opeyim gecsin Şarkı sozleri aşkın nur yengi opeyim gecsin sozleri, aşkın nur yengi opeyim gecsin, Goz Goze Geldik İcim Yaz Oldu O Gunden Sonra İsmim Aşk Oldu Kalbime Aşktan Bir Muska Taktım Nasip Allahtan Sen Gonul Hakkım Diyorsunki Ah Bir Bilsen Ne Cok Cektim Aşktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Aşkın Nur Yengi Tutmadın Şarkı Sozleri, Aşkın Nur Yengi Tutmadın Şarkısı, ben o gun bugundur seni unutmadım kalbimdeki yangını durduramadım bırakma beni hic kendi halimle ben sevdamı gozlerinde sakladım kac kere belkide savaştım kendimle aradım durdum seni her gece tutmadın bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Aşkın Nur Yengi Karalım Şarkı Sozleri Aşkın Nur Yengi Karalım , Gel ne olursun gel Hasretin her yerde bekletme bu sefer Aşk yureğimde aşk Ozlemin her yerde ozletme bu sefer Kar gibi duştun ustume Guneşi eritir sandım Oysa ben aydan gece diye korkardım Bana guneşim derdin yetinemedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Aşkın Nur Yengi Başka Sozum Yok Şarkı Sozleri, Aşkın Nur Yengi Başka Sozum Yok, suya deseydim senin yerine akıp giderdi gulup gecmezdi sen bir yalandın ben aşk sandım bir ucurumda asılı kaldım sen bir yalandın ben aşk sandım bir ucurumda asılı kaldım taşlar bile aşkı oğrenirde senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,698Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt