Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkın Nur Yengi - Kibrit ve Alev

Aşkın Nur Yengi - Kibrit ve Alev
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aşkın Nur Yengi Kibrit ve Alev 1549253787 1549253787 askinnuryengikibritvealev5c57bca03c033askinnuryengikibritvealev5c57bca03c033 http:img13imageshackusimg13627259143244png​ Aşkın Nur Yengi Kibrit ve Alev Şarkı Sözü Zalim gözlerinle sen bir kibrit çaktın Ben bir kor alevdim oldum yangın Senle öğrendim ama sevda tek yanmakmış Herkes benzer sevse aşk olmazmış ​ Yakıp giden sen Yanıp sönen ben Kendimden mahrum oldum Aşk isterken ​ Yakan mı söyle Yanan mı düşman Yanlış kaplerde öldü Aşk bin pişman ​ Kalp hasarlı, başım dumanlı Geride enteresan fazla Adın dilimde ömürlük tövbe bir daha sevmek yok​  

Similar threads

Aşkın Nur Yengi Kibrit ve Alev şarkısı, Kibrit ve Alev aşkın Nur Yengi Kibrit ve Alev Zalim gozlerinle sen bir kibrit caktın ben bir kor alevdim oldum yandım Senle oğrendim ki sevda tek yanmakmış Herkes aynı sevse aşk olmazmış Yakıp giden sen Yanıp sonen ben Kendimden mahrum oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi boşanıyor haluk bilginer aşkın nur yengi boşanıyor mu aşkın nur yengi haluk bilginer boşandı mı Merhaba Sevgili Melek'ler, henüz sizlere Aşkın Nur Yengi biyografisi hakkında bilgiler sunmuştuk Derhal ise son zamanlarda magazin dünyasında yer alan Aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Aşkın Nur Yengi hayatı ve resimleri Aşkın Nur Yengi hayatı Aşkın Nur Yengi Resimleri Billur gibi sesiyle yıllardır müzik dünyasında sevilen bir şarkıcı olmayıbaşaran Aşkın Nur Yeni'nin hayatı ve resimlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549427616 1549427616...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Aşkın Nur Yengi Albüm Çıkartacak aşkın nur yengi kaç yaşında aşkın nur yengi kaç yaşında anne oldu ünlü şarkıcılarımızdan Aşkın Nur Yengi yeni albümü ve gündelik yaşamı ile ilegili neler söyledi 'KISKANÇLIK BENDE EBEDI!' 1548638404 1548638404...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Aşkın Nur Yengi hayırlı olsun şarkısı, hayırlı olsun şarkı sozu, hayırlı olsun Aşkın nur yengi, Aşkın nur yengi şarkı sozleri Hayırlı Olsun İlk goruşte aşk var mı? Bize uğrar mı? Sanırdım ki sadece Turk filmlerinde Eski aşklar kaldı mı ? Bir goren var mı? Yoksa tatlı bir ruya hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt