Aşkın nur yengi önceki gün bir gazetecinin 'aşka inanıyor musunuz?' sorusuna yanıtı Aşkın nur yenginin aşka bakışı ve tarifi haberimizde buyrun bakalım 1548610261 1548610261 askinnuryengioncekigunbirgazetecininaskainaniyormusunuzsorusunayaniti5c4dead964ce8askinnuryengioncekigunbirgazetecininaskainaniyormusunuzsorusunayaniti5c4dead964ce8 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberaskhu&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg AŞKIN NUR YENGİ ÖNCEKİ GÜN BİR GAZETECİNİN 'AŞKA İNANIYOR MUSUNUZ?' SORSUNA TARTIŞMA YARATACAK BİR CEVAP VERDİ Aşkın kendisi için fazla önemli olduğunu belirten ünlü şarkıcı şunları söyledi: “Ben, aşkın ve sevginin insanı büyüttüğüne inanıyorum Aşk bana geçici körlük gibi geliyor Sevgi ise daha derinlere iner İnsanın tenine, bedenine nüfuz eder Ben daha çok sevginin varlığına inanıyorum' Haluk Bilginer ve bebekleri Nazlı ile mutlu bir beraberlikleri olduğunu söyleyen meşhur şarkıcı, evlilikteki tartışmaların aşkı öldüremeyeceğini söyledi Yengi, 'Tartışmak, tartışmak insanın doğasında vardır Ben her zaman mülayim geçişler yaparım Çok artı diretmem Haluk, mesleğinden nedeniyle insan sarrafı Ben bir konunun beni inciteceğini sezemiyorum Haluk, 'Seni üzebilir' diye uyarır beni Onun hikayeleri daha yaşanmış Benim bütün varlığım sevgi üstüne kuruludur' dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.