Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkın Reçetesi

Aşkın Reçetesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aşkın reçetesi

İlacın Adı: Aşk
Familya: Sevdaca
Bitki Adı: Aşkus Tadarus
Elde Edilişi: Aşkı edinmek için türlü yöntemler vardır Birinci yöntem için ilkel maddeler,para,bir çift söz ve bir çift kesici gözdür Ama bu usul fiyatı yüksek olduğu için, endüstride başka yollarla elde edilir Özellikle orta ahali aralarında aşk, parasızpulsuz, belirtilmiş bir zaman gözlemeyardımı ile elde edilir Bu şekilde elde edilen aşk saf değildir Değişik randevularla kristalleştirilir ve sonra saf olarak elde edilir
Fiziki Özellikleri:pembe renkli kristallerden olusur Kalpte yerleşir Belirgin lezzetlidir Özellikle iç organlarda hissedilir Ilk resmi tanımı Adem ile Havva göre yapılmış, sonradan ahali kadar geliştirilmiştir
Kimyasal Özellikleri:Vahşi sözlerden alınır Formülü hemen değişir Sahiden aşk dirençli bir madde değildir Parasızlık, sefillik, yalancılıkla geçimsizbir ilaçtır
Saflık Muayenesi: Aşkın ne ölçüde safolduğunu anlamak için ihanet, kandırma, matrak geçmeyle ne ölçüde dirençli olduğu anlaşılır
Miktar Tayini: Aşk enjekte edilmiş ve hassas tartılmış bir insan, bir haftada kilo kaybederse bu milletlerarası ölçülere tarafından en düşük RomeoJuliet, Türk ölçülerine kadar Leyla Mecnun aşkına eşittir
Kullanışı: Nisan ve nikahta eksik dozlarla alınmalı, fazla miktarı, magandalardan para kopartmada kullanIılır Aşk değişik biçimlerde görülebilir Bilim aşkı, sanat aşkı, doğa aşkı gibi
Teşhisi: Kalp çarpıntısı Uçma hissi, gözlerde kararma, sevdiğinden başkasını görememe şeklinde özel bir körlük Mantık kaybı Uykusuzluk, iştahsızlık, terleme
Kullanışı: Kalbi hızlandırmak için, alçak dozdaSinir sistemini ikaz etmek için yüksek dozda Moral ve yiğitlik verici neşe saçan Oysa belirlenmiş dozu yoktur Hiç alınmazsa kişide kompleks yaratırYüksek dozda öldürücü, alçak dozda guldurucu etkisi vardır
İlacın Reklamı İçin Yerinde Slogan: Karanfilim ez beni, çift kanatlı tülbentten süz beni, sen kalem ol ben it, reçeteye yaz beni *

858,496Konular
981,803Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt