Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aşkın tanımını istiyorum

aşkın tanımını istiyorum

Similar threads

Belli bir kişiye duyulan aşırı bağlılık durumu olarak adlandırılan aşk, yazın kapımızı çalan bir misafirken, havaların soğumasıyla birlikte içimizi ısıtan yeni bir heyecana ev sahipliği yapıyor. Hepimizin büyük umutlarla beklediği, hayal kurmanın bile karnımızda kelebekleri uçurmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Mühendis nedir ? Bu sorunun cevabını hiç düşündünüz mü ? Birinci sınıfta , inşaat mühendisliğine giriş dersinde hocamız bize sınavda : Mühendis Nedir? diye sormuştu O zaman fark ettim ki seçtiğim mesleğin tanımını bilmiyorum Ben de , o zaman ki ben gibi bilmeyenler olacağını düşünerek sizlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar , Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim 6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan, çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım 8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Arkadaşlar herkese merhaba Kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor 2 günüm kaldı Bir sürpriz video aranje etmek istiyorum lakin bu video için bir çok kişinin yardımına ihtiyacım var Çevremdeki ''insanlar'' bunu reddetti ve neredeyse maksimum 3 kişi olur dedi Sizden istediğim şey bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
arkadaşlar bölümümüzde bundan böyle 1314 yaşlarında arkadaşlarımız konu açmaktadırben lisedeki aşkı bile saçma bulurken 13 yaşındaki bir çocuk ne anlar aşktan sevgiden? Bana sakın aşkın yaşı vs yoktur demeyin!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt