Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belli bir kişiye duyulan aşırı bağlılık durumu olarak adlandırılan aşk, yazın kapımızı çalan bir misafirken, havaların soğumasıyla birlikte içimizi ısıtan yeni bir heyecana ev sahipliği yapıyor.
Hepimizin büyük umutlarla beklediği, hayal kurmanın bile karnımızda kelebekleri uçurmaya...
Mühendis nedir ? Bu sorunun cevabını hiç düşündünüz mü ? Birinci sınıfta , inşaat mühendisliğine giriş dersinde hocamız bize sınavda : Mühendis Nedir? diye sormuştu O zaman fark ettim ki seçtiğim mesleğin tanımını bilmiyorum Ben de , o zaman ki ben gibi bilmeyenler olacağını düşünerek sizlere...
Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar ,
Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim
6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan,
çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım
8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Arkadaşlar herkese merhaba
Kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor 2 günüm kaldı Bir sürpriz video aranje etmek istiyorum lakin bu video için bir çok kişinin yardımına ihtiyacım var
Çevremdeki ''insanlar'' bunu reddetti ve neredeyse maksimum 3 kişi olur dedi
Sizden istediğim şey bütün...
arkadaşlar bölümümüzde bundan böyle 1314 yaşlarında arkadaşlarımız konu açmaktadırben lisedeki aşkı bile saçma bulurken 13 yaşındaki bir çocuk ne anlar aşktan sevgiden?
Bana sakın aşkın yaşı vs yoktur demeyin!!!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.