Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşkınıza En Harika Günaydın Mesajları

Aşkınıza En Harika Günaydın Mesajları
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Aşkınıza En Inanılmaz Günaydın Mesajları 2019 Bu konu, Aşkınıza En Harika Günaydın Mesajları 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, şu dünyada ki tek aşkınıza, biricik sevgilinize, en güzel kelimlerle günaydın seslenmek, en harika sözlerle uyandırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz Derhal paylaşacağımız birbirinden hoş günaydın mesajları, sevgilinizin size daha doğru duygularla bağlanmasına ve değer gördüğünü hissetmesine yol açacaktır 1549098644 1549098644 askinizaenharikagunaydinmesajlari20195c555e9958252gifaskinizaenharikagunaydinmesajlari20195c555e9958252gif askinizaenharikagunaydinmesajlari20195c555e9958252gif Günaydın dünyalar güzeli biricik sevgilim hadi uyan bundan böyle aç gözleri kocacım seni fazla özledim Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol bildiren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın Günaydın yatağımda rüyalarım işimde hülyalarım soğuk kış günlerinde sımsıcak saran ılık ılık damarlarımda akan can suyum günaydın Günaydın bahar kokulum kır çiçeğim nefesim gözüm her şeyim günaydın günaydın CANÖZÜM Aç gözlerini rüyadan sonradan birincil beni gör herşeyden önce al bu tatlı buse sanadır sana günaydın günaydın günaydın canım Haydi kalk uyan, bir gülümseme savur etrafına kıskansın seni güneş Önce kendime Daha Sonra evime Daha Sonra evimdekilere daha sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol belirten yelken direği yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın Geceleri uzaklara çığlık olur sesim yosun kokusundan bariz sana olan özlemim bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim günaydın her şeyim benim… Günaydın aşk bahçem günaydın sevgilim Günaydın hayat arkadaşım ruh ikizim güzel bir gün bizimle olsun dualarım sevgim seninle Günaydın ay yüzlüm günaydın sabahımı aydınlatan güneşim günaydın hayatımın anlamı aşkım Günlerimin Biricik Açık Fikirli ışığı Bugün Gün Senin için Doğuyor Kalbimden Günaydın Bebeğim KaranLık geçmiş Silindi ömrümüzden Işıkla Bakıyoruz Artık geleceğimize Günaydın Sevgilim Günler Parlak Zamanın Huzurlu OLsun Günün Açık Fikirli Olsun Günaydın Olsun Sana Birtanem Günaydın bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözüm, her şeyim günaydın günaydınlar Dertler Olsada ömrümüzde ışık bitmez Kalbimizde Yeniden Gülerek Başlıyacağız Bu güne Günaydın Olsun Bitaneme… Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın Sen Benim Canım Sen Cananımsın Sen benim Günüm Karanlık Sabahlarımı Aydınlatansın Günaydın Bebeğim Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim Günaydın Güneşim Günaydın Sana Bak Adınla Başlıyorum Yeniden hayatıma ismin yeter bu karabLık Dünyaya Günaydın Diyorum Sana Aşkım Hadi gel yanıma Günaydın ceylan Gözlüm Sabahımın Güneşi Gözlerimin Işığı Hayata SeninLe günaydın demeyi Seviyorum… Kimseye Günaydın Demedim Hayatımda Günümü Aydınlattın Sanada Günaydın Olsun Içtenlikle… Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın 1 Hafta 7 gün boyunca Bütün günümü Aydınlat Aşkım Seni Seviyorum günaydın bebeğim  

858,510Konular
982,880Mesajlar
30,661Kullanıcılar
SelimdmSon üye
Üst Alt