Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşkların en güzeli

aşkların en güzeli
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
aşkların en güzeli Herşeyime Sana yaptıklarıma,yaşattıklarıma rağmen benden hiç vazgeçmediğin için Sevmenin ne olduğunu, Daha da önemlisi doğrusu sevilmenin ne olduğunu bana öğrettiğin için tekrar tekrar derdime sıkıntıma ortak olduğun için Kendimi bu dek güvende hissetmemi sağladığın için Elini tutamasam da, Gözlerine bakamasam da, Sıcaklığını kalbimden hiç eksik etmediğin için Gözlerimi her kapattığımda beni sevmenin huzuruyla uyumama müsade verdiğin için Dinlediğim şarkılara, Yaşadığım hayata, Kasıt kazandırdığın için Ve En önemlisi Aşkların en güzeli sözünü lafta bırakmayarak Bana aşkların en güzelini yaşattığın için Teşekkür Ederim bitanem Seni seviyorum GüZeLLeR hoş PReNSeSiM 1549081953 1549081953 asklarinenguzeli5c551d666b763asklarinenguzeli5c551d666b763 http:wwwasklarinenguzelinetsamisemiha Özledim Seni Özlemeyi En Çok Ben Bilirim Hiç Yakınmadım Seni Özlemekten Bundan Başka Sana Kavuşamama İhtimali İşlenmemiş Soğuk Bir Taş Gibi Yanımda Dikilip Dururken Sana Dokunamamak Yüreğimi Böylesine Acıtırken Yinede Bil Ey Yar Bil Oysa Ben Yüreğimi Kanatan Bu Acıya İnat Dokunmadan Tenine Saatlerce Sevişebilirim Seninle Sensiz Kalmayı Kaldıramıyor Yüreğim Kısa Ayrılıklar Bile Kederimi Arttırıyor Üzüntü Batmış Geceler Yaşatıyor Bana Seninle Birlikte Olmanın Tadını Almışım Bir Defa Bundan Vazgeçemiyorum Alışkanlık Değil Bu Her Alışılmışlık Terk Edilebilir Bir Gün Ancak Sen Benim Hayat Kaynağımsın İnsan Hayatından Vazgeçebilir Mi? Özlüyorum Seni Özlemin Büyüdükçe Buyuyor İçimde Durduramıyorum Kavuşacağımız Anı Bekleyerek Geçiyor Zamanım Hiç Bir Şey Haz Vermiyor Bana Sen Yokken Sıçrayarak Uyanıyorum Geceleri Yanıma Bakıyorum Mahrum Her Tarafta Kapıyorum Gözlerimi Donup Duruyorum Sabaha Değin Sensizken Her Güne Bitap Uyanıyorum Tadım Yok İşte Anla Fakat Yanımdayken Sen Günün Tüm Yorgunluğunu Unutuyorum Sohbetimizin Keyfi Dokunmalarının Sihri Yaşanan Bütün Olumsuzlukları Silip Götürüyor Huzurla Dalıyorum Uykuya Seninleyken Yalnızca Birkaç Saatlik Bir Uyku Bile Ertesi Gün Ayakta Ve Sapasağlam Geçirmeme Yetiyor Sevgilim Olduğunu Var Olduğunu Iyi Anlamak Yetiyor Bana Döneceksin Biliyorum Da Dayanamıyorum Ne Yapayım Zamanı Seninle Yalnızca Seninle Dinmek Varken Aşkımızı Büyütmek Ve Tutkuyla Yaşamak Varken Ummak Çok Kuvvet Geliyor İnan Simdi Olsa Diyorum Çıksam İsten Gitsem Yanına Yemek Yemek Yesek Birlikte O Konuşsa Ben Baksam Heyecanlı Hey Canlı Anlatsa Yaşadıklarını Sonra Güzelliğinden Bahsetsem Şımartsam Onu Boğazın Kıyısında Yürüsek Birlikte Yağmur Üzerimize Yağsa Üşüsek Sarılsak Birbirimize Isınsak Tenimizin Ateşiyle Lakin Mahrum İşte Bu Gecede Sensiz Geçecek Ve Ben Ne Yemek Yemek Yiyeceğim Nede İçtiğim Şaraptan Müsamaha Alacağım Bu Gece Sevgilim Bir Fırsatını Bul Ve Üzerinde Şehir Halkı Işıklarının Dans Ettiği Şehre Bak Kokusunu İçine Çek Beni Hissedeceksin Çünkü Ben Ne Vakit Sensiz Kalsam Denize Bırakıyorum Yüreğimi Sana Ulaşması İçin Çünkü Seninleyken Atıyor Yüreğim Hadi Sevgilim Gel Al Yüreğimi Öyle Gel ​  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt