Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkta kaybeden büyük filozoflar kitap özeti

Aşkta kaybeden büyük filozoflar kitap özeti
0
70

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Aşkta kaybeden büyük filozoflar kitap özeti, kitabın konusu ve yorumları

Aşkta Kaybeden Büyük Filozoflar Kitap Özeti

Çok eksik insan filozoflar değin aşk acısı çekmiştirBilgeliklerine ne değin hayranlık duysak da, tarih dünyanın en zeki insanlarının aşk hayatlarındaki düş kırıklıklarıyla doludurSokrates: Ne olursa olsun evlenin İyi bir karınız olursa mutlu olursunuz, fena bir karınız olursa da filozof Karısı hırçınlığı ile nam salmıştı

Friedrich Nietzsche: Ah kadınlar! Yüceyi yüceltir, bayağılık olanı yaygınlaştırırlar (Evlilik teklif ettiği her kadından hayır cevabı almasına rağmen teklifte bulunmaya devam etti)

JeanPaul Sartre: Muhakkak çirkin kadınlar var, fakat ben güzel olanları seçim ediyorum (Metresini evlat edindi)

Simone de Beauvoir: Kocayı olmak bir sanattır, onu elde tutmaksa bir iş (Sartre ile hiç evlenmedi lakin yattıkları karşılıklı mezarda sonsuza değin birlikte olacaklar

Sokrates: Ne olursa olsun evlenin! İyi bir karınız olursa mutlu olursunuz, fena bir karınız olursa da filozof(Karısı hırçınlığı ile nam salmıştı)

Friedrich Nietzsche: Ah kadınlar! Yüceyi yüceltir, bayağılık olanı yaygınlaştırırlar (Evlilik öneri ettiği her kadından hayır cevabı almasına karşın teklifte bulunmaya devam etti)

JeanPaul Sartre: Şüphesiz çirkin kadınlar var, ama ben hoş olanları seçim ediyorum (Metresini evlat edindi)

Simone de Beauvoir: Kocayı edinmek bir sanattır, onu elde tutmaksa bir iş (Sartre ile hiç evlenmedi fakat yattıkları ortak mezarda sonsuza kadar birlikte olacaklar) *