Aşktan yandan sözler yanında olmak ile ilgili sözler yakmak ile ilgili sözler Aşktan yandan dilin ucuna değin gelen fakat bir türlü söylenemeyen daha doğrusu bundan böyle unutulan tümceleri, suflörsüz, bir çırpıda hatırlamak ve geçmişi en ince ayrıntısına kadar hatırlamamak için senin gibi bir erkeği tanımak lazımmış Seninle elde etmek; yüreğimdeki Saray menekşelerinin her tarafta cana gelmesi çağırmak Seninle elde etmek; taze gelinin kına kokusunu burnunun dibinde dinlemek çağrıda bulunmak Seninle olmak; yanında elde etmek, var olmak yada senin için elde etmek, aşk seslenmek Güzel sevgiliiiim, diyerek sarılan kollarında kavradım ‘güven’ kelimesinin sözlük anlamınıYalansız ışıl ışıl yüreğime akıcı bakışlarını sevdim seninİşte sen: İşte ayaklarımı yerden kesen ADAM, işte sen! Bir erkeği sevmek büyük bir ayaklanma, bir başkaldırı diyen işte ben, senin için ne ayaklanmalarda başı çekebilirim bir bilsen… Düşündüm de… Bu şehir seninle güzel… Caddesinde el ele yüksek topuklu terliklerimin işkencesine, soğuğun bıraktığı ürpertiye karşın yürümek; yağmur altında, saçlarımın fönünün bozulmasını umursamayarak sana sarılıp şımarmak; gecenin bir yarısı boşalan sigara paketime bakıp çaresizce evde delicesine sigara ararken telefonun diğer ucundaki sesine, ‘Sen de içmeeeeeeee’ diyerek mızmızlanmak; öbür arabalarda evlerimize dönecekken son anda senin arabana koşup binmek; gözlerimin içine bakıp her ‘Seni seviyorum’ deyişinde içimde harelenen ışık halkalarından, ismimdeki tüm nurları aşmak arzu etmek seninle güzelYaşamak, yaşlanmak seninle hoş Biliyor musun yıllardır evli olmak, evlenmek, benzer evi paylaşmak, ömür boyu emrindeki yandan durmak kuvvet gelirdi bana, şimdi önümüzdeki bir yılın geçmesini beklemek zor geliyorSen, yıllar daha sonra kanepede uzanırken, televizyon karşı uyuyakaldığında üstüne battaniye örtüp ertesi gün oysa program için temrin yapıp sesimi açmaya çalışmak yerine yanında uzanıp sıkıca sana sarılmak, sabahtan kahvaltını yapmadan evden çıkmana izin vermemek, sesime zeval gelecek endişesinden fazla beraber daha fazla yaşamak namına sigarayı azaltmak, çocuklarımıza aşkın ne olduğunu yaşarken öğretmek; seninle olacağı için hoş Kalbimdeki buzullaşmanın seni tanıdıktan sonra kaynayan buhar sıcaklığına dönüşmesine, avuç içlerimin terlemesine, yüzümün kızarmasına, sana gelirken heyecanlanıyor olmama ne denir ki? AŞK DENİR Gel gör fakat yetmedi kalemim seni anlatmaya sevgiliiiim SENİ FAZLA SEVİYORUM Seninle olmaya devam… Bir ömür boyu… Sen yüreğime dokunduğundan beri daha farklı bakıyorum hayataHafızamın bütün kavşaklarında senden bir iz, senden bir dokunuş çıkıyor karşıma… En agresif ve en anlayışsız hallerimde elimi belime koyup bütün nefret kusacakken hayata aleyhinde, aniden duruyorum meselaSakinleşiyorumSen varsın ya Hayattaki birçok duygunun kısa ömürlü olduğunu düşünürdüm eskidenŞimdi elin elimdeyken sonsuzluğa gidiyormuşum gibi geliyorSen yanımdasın ya Seninle elde etmek; aşka manâ veren tüm sözcüklerin, biz olmadan da anlaşıyorsunuz, deyip çekip gitmesi çağrıda bulunmak Seninle almak; denizi ,dağı, rüzgarı, güneşi konuşturmak demek Seninle olmak; sensizlikten delicesine korkmak seslenmek Seninle elde etmek; susuzluktan vefat etmek üzereyken çeşme başında kana kana su içmek çağırmak ! Çocuksu telaşlarıma katılarak gülüşlerini, ‘Esasen…’ diye başlayan cümlelerin sonundaki ‘Seni seviyorum’ larını, olur olmadık zamanlarda sana yaptığım eşek şakalarıma önce sinirlenip sonra beni affedişlerini, sana aşık olmayı, bana aşık olmanı sevdim SENİ ÇOOKK SEVİYORUMM SEVGİLİMM