Buyuk ormanların birinde ceşit ceşit hayvanların olduğu bir orman varmışBu hayvanlar canları cok sıkkınmışCunku aralarında bir turlu kral secemiyorlarmışSecmeye kalkışsalarda kavga cıkarmışSevimli tavşan:bakın boyle yaparsak bu dost orman ne işe yarayacak? Hadi gidelim bilge kurbağaya o ne yapacağımızı iyi bilir:demişHerkez bu oneriyi bir hoş gormuşGitmişler yaşlı kurbağa:Ben bilmem arkadaşlar merak etmeyin en guclu kimse onu secerseniz daha iyi olurimagesaslaninkralligimasali5add050e76a0fpngemiş e bizim hayvanları salmışAt:Cocuklar ben bir bizim yakınımızda bir orman varOrada bir aslan varO benim dostumdurBize seve seve krallık yapacaktırGideyim cağırayımmı?:demiş herkez:evet bakalım cağır:demişlerAt aslana yalvarmış yakarmışSonunda aslan dayanamayıpimagesaslaninkralligimasali5add050e76a0fpngeki yapacağım:demişat cok mutlu bir şekilde ormana donmuş aslanda arkasından:yeni kralınız benim merak etmeyin hic korkmayın ben size hem dostluk hem kralık yapacağım Demiş herkez cılgınca alkışlamışO gun bugundur her hayvan yeni krallarına bayılmışlarNiye mi? O kendilerine saygı duyormuşta ondan