Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslı Bekiroğlu'ndan kötü haber! Ünlü oyuncu acı kaybıyla sarsıldı

Aslı Bekiroğlu'ndan kötü haber! Ünlü oyuncu acı kaybıyla sarsıldı
0
46

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
asli_bekiroglundan_kotu_haber_unlu_oyuncu_aci_kaybiyla_sarsildi_1636707258_5945.jpg

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Sürekli köpeklerini gezdirmeye çıkan ünlü oyuncu gazetecilere kötü haberi verdi.

Önceki gün Arnavutköy'de arkadaşlarıyla yemek yiyen oyuncu Aslı Bekiroğlu, Bebek'te kameralara yansıdı. Ayak üstü muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, hayranlarını üzecek açıklamalarda bulundu.

tuBOk_1636707099_9228.jpg

Sosyal medya hesabından sık sık köpekleriyle paylaşım yapan Bekiroğlu, "Köpeğimi kaybettim. Araba çarptı. Bunları konuşmayalım. Sahipleneceğim bir tane daha" sözleriyle köpeği Barney'i kaybettiğini söyledi.

L7MLQ_1636707067_0122.jpg

Büyük üzüntü yaşayan ünlü oyuncu, kaybettiği köpeğinin ardından zor günler geçiriyor.

Uxbaq_1636707114_0283.jpg

Similar threads

Bir müddettir ekranlardan uzak kalan Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Daima köpeklerini gezdirmeye çıkan ünlü oyuncu gazetecilere makûs haberi verdi. Evvelki gün Arnavutköy'de arkadaşlarıyla yemek yiyen oyuncu Aslı Bekiroğlu, Bebek'te kameralara yansıdı. Ayak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Geçtiğimiz gün Bebek'te köpeğiyle görüntülenen Aslı Bekiroğlu, her zamanki neşeli ve samimi haliyle dikkat çekti. Ünlü oyuncu, köpeğini göstererek "Arkadaşın bakımı ve kuaför giderleri benden fazla!" sözlerini kullandı. Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz gün Bebek'te köpeği Henry ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
285
Ekranların fenomen dizisi Sadakatsiz'de Leyla karakterini oynayan Aslı Korcan, geçtiğimiz gün kızı Lal ile Cihangirde görüntülendi. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'in yeni dönemine Leyla karakteriyle dahil olan oyuncu Aslı Korcan, evvelki gün kızıyla Cihangir'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıyan ünlü sanatçı Nurseli İdiz, sürekli taksi kullandığı için çok fazla anısı olduğunu söyledi ve "Bir gün beni bir taksici gördü. 'Abla iyi misin? Seni 10 yıl önce havaalanına bırakmıştım, ağlıyordun" dedi. 10 yıldır hala ağlıyor diye düşünüyor beni"...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ekranların fenomen dizisi Sadakatsiz'de Leyla karakterini oynayan Aslı Korcan, geçtiğimiz gün kızı Lal ile Cihangirde görüntülendi. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'in yeni sezonuna Leyla karakteriyle dahil olan oyuncu Aslı Korcan, önceki gün kızıyla Cihangir'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt