Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslı Enver'den hayranlarını üzen haber! Resmen ara verdi

Aslı Enver'den hayranlarını üzen haber! Resmen ara verdi
0
47

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
asli_enverden_hayranlarini_uzen_haber_resmen_ara_verdi_1638347054_2975.jpg

Oyuncu Aslı Enver, Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim'in kızı Merve Terim'le gezmeye çıktı. Hoş oyuncu, koronavirüs pandemisi devrinde çalışmayı uygun görmediği için mesleğine orta verdiğini açıkladı.

Meksika tatilini tamamlayıp İstanbul'a dönen 37 yaşındaki hoş, geçtiğimiz günlerde Etiler'de yeni aldığı araba ile birinci kere objektiflere yansımıştı.  Aslı Enver, "Oyunculuktan sıkılmadım. Sakinlediği için adapte olmaya çalışıyoruz. Bir sinema sineması çektim, montajlanıyor" dedi.

Uzun yıllardır kullandığı aracını değiştirip, yaklaşık iki milyon TL pahasında elektrikli araba aldığı haberleriyle gündem olan ünlü oyuncu, toplu taşıma da kullandığını belirtti.

Arkadaşlarıyla hasret giderdiğini söyleyen Aslı Enver, "Meksika tatiliniz nasıl geçti?" halindeki soruya, "Vallahi hoştu, çok güzeldi" karşılığını vermişti.

"İÇİME SİNEN BİR PROJE GELMEDİ" 

Son olarak final yapan 'Babil' dizisinde rol alan oyuncu, gelen teklifleri kıymetlendiğini belirterek, "Şu an bahsedeceğim bir şey yok, bakıyorum" açıklamasını yapmıştı.

"Güzel bir şeyler gelirse alışılmış ki yapacağım" diyen Aslı Enver, "Tam içime sinen bir proje şimdi gelmedi. O denli bir proje gelirse inşallah olacak” sözlerini kullanmıştı.

858,468Konular
981,195Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt