Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslı Güngör - Aşk Her Şeye Değer - AKOR (versiyon 1)

Aslı Güngör - Aşk Her Şeye Değer - AKOR (versiyon 1)
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aslı Güngör Aşk Her Şeye Layık AKOR (versiyon 1) aşk herşeye layık akor aslı güngör aşk herşeye değer akor notaları böylece bir rüyaydın ancak flüt notaları Am C Öyle bir rüyaydın ki Dm Am Yalnızca bir kez gördüm Dm Am Denedim tutamadım Bb Am Rüzgarda savrulan bir küldün Dm Am Denedim tutamadım Bb Am Rüzgarda savrulan bir küldün Am C Aşk her şeye değerinde Dm Am Seninle anladım Bb Bin yıl geçse sürer Gm Am İçimde rüzgarın Am C Aşk herşeye değerinde Dm Am Seni seviyorum Bb Hoşlanmak suçsa eğer Gm Am Kabul ediyorum Am C Öyle bir yalnızlık ki Dm Am Eşlik ediyor hayalin Dm Am Gözlerim kapalı Bb Am Yanımdasın hala sevgilim Dm Am Gözlerim kapalı Bb Am Yanımda gibisin sevgilim Am C Aşk her şeye layık Dm Am Seninle anladım Bb Bin sene geçse sürer Gm Am İçimde rüzgarın Am C Aşk herşeye bedel Dm Am Seni seviyorum Bb Hoşlanmak suçsa eğer Gm Am Kabul ediyorum  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,317Kullanıcılar
AbbbazSon üye
Üst Alt