Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aslı Gungor Opa Belki de Şans şarkı sozu

Aslı Gungor Opa Belki de Şans şarkı sozu
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aslı Gungor Opa Belki de Şans şarkısı sozu
Aslı Gungor Opa Belki de Şans şarkı sozleri

Aslı Gungor Opa Belkide Şans şarkısının sozleri:

Hayal gibisin gercek olan
Sanki kıvılcım her yeri yakan
iner miydi yeryuzune
Goremiyorum ki senin ışığından
Gece bitmese derken sabaha dek
Karşında bilgisitenlarcom zaman durdu bile
Artık bir yol bulmam gerek
Tek şansımdır bu belki de belki de

Hayatım artık bekleme işte
Yıldızlar tam uzerimizde
Biraz eğlence biraz da dans
Karşımda olman belki de şans
Kalbim yerinden taşarken
Sozler dilimin ucundayken
Gozlerini kapat sadece hisset
Sozleri boşver benimle dans et
Benimle bilgisitenlarcom dans et

Similar threads

Aslı Gungor Opa Belki de Şans Şarkı Sozu Opa Belki de Şans Sozleri Aslı Gungor Hayal gibisin gercek olan Sanki kıvılcım her yeri yakan iner miydi yeryuzune Goremiyorum ki senin ışığından Gece bitmese derken sabaha dek Karşında bilgisitenlarcom zaman durdu bile Artık bir yol bulmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Aslı Gungor Aşk Herşeye Değer şarkı sozu Aslı Gungor Aşk Her şeye Değer şarkısı sozleri Aslı Gungor Aşk Her şeye Değer şarkısının sozu: Oyle bir ruyaydın ki Sadece bir kez gorduğum Denedim tutamadım Ruzgarda savrulan bir kuldun Denedim tutamadım Ruzgarda savrulan bir kuldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Aslı Gungor Buyulu Sozler şarkısı sozu Aslı Gungor Buyulu Sozler şarkı sozleri Aslı Gungor Buyulu Sozler şarkısının sozleri: Uzuluyorsam butun olanlara izin verdiğinden Duşunuyordum o ilk gunlerimiz canlansa birden Nerede sevgin beni kurtar bu yalnızlığın ellerinden Seni bana olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Aslı Gungor Soylenmemiş Sozler şarkısı sozu Aslı Gungor Soylenmemiş Sozler şarkı sozleri Aslı Gungor Soylenmemiş Sozler sozleri: Arıyorum tadını her şeyde her saniye Koyuyorum yerine kendimi ama nafile O sıcacık cumleyi sakındım senden Halbuki başka ne istedin benden Arıyorum sesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Aslı Gungor Buyulu Sozler Sozleri, Buyulu Sozler Şarkı Sozu Aslı Gungorun Aslı Gibidir 2019 albumunden buyulu sozler şarkısının sozleri; Yuzun Varsa Butun Olanlara izin Verdiğimden, Duşuniyordum O ilk Gunlerimiz Canlansa Birden, Nerede Sevgin Beni Kurtar Bu Yalnızlığın Ellerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,549Kullanıcılar
ux720Son üye
Üst Alt