Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslı Hünel ölümden döndü! 'Kalbim durma noktasına geldi'

Aslı Hünel ölümden döndü! 'Kalbim durma noktasına geldi'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
asli_hunel_olumden_dondu_kalbim_durma_noktasina_geldi_1647071037_6745.jpg

Gündüz kuşağının sevilen programı Gelin Evi'nin sunuculuğunu üstlenen ünlü şarkıcı Aslı Hünel, başına gelen talihsiz olaylar hakkında ilk kez konuştu.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen şarkıcı Aslı Hünel, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda hem meslek hayatı hem de özel yaşantısı hakkında bilinmeyenlerini açıkladı. 

6JPEW_1647070915_699.jpg
Aslı Hünel Gelin Evi programından bir kare

"KALBİM DURMA NOKTASINA GELDİ!"

Hep hastalıklarla sınandığını söyleyen ünlü şarkıcı çocukluk yıllarının hastanelerde geçtiğini anlattı. 2013 yılında geçirdiği bir ameliyat sonrasında kalp ritmindeki bozukluk sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldığını anlatan Hünel "Ameliyat sırasında nabzım 190'a fırlamış. Tansiyon da 4'e kadar düşmüş. Kalp durma noktasına gelmiş. O hastanede kardiyoloji yoğun bakım ünitesi olmadığı için beni bir ara odaya çıkarmışlar. Sonrasında başka bir hastaneye yoğun bakıma kaldırıldım. Akciğerlerimde sıvı biriktiği için bir sene şarkı söylememiştim, çok zor zamanlardı. O günleri ailemin desteğiyle ve sevenlerimin duasıyla atlattım. Kolay bir dönem değildi, toparlanmam tam bir sene sürdü" şeklinde konuştu.

J3TtF_1647070850_3741.jpg
Aslı Hünel