Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslı Hünel'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Aslı Hünel'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aslı Hünel'in Sağlık İyiye Gidiyor Bu konu; Aslı Hünel'in Afiyet İyiye Gidiyor haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, geçtiğimiz günlerde bir kist operasyonu için hastaneye yatan fakat kalp ritmindeki bozukluk nedeniyle yoğun bakıma giren şarkıcı Aslı Hünel'in sağlık tez iyiye gidiyor Hastaneden taburcu olan ve evinde dinlenen şarkıcıyla Özgürlük muhabiri Büşra Bozok Aytek görüşmüş İşte o röportaj 1548627038 1548627038 aslihunelinsaglikdurumuiyiyegidiyor5c4e2c625d162aslihunelinsaglikdurumuiyiyegidiyor5c4e2c625d162 aslihunelinsaglikdurumuiyiyegidiyor5c4e2c625d162 Fazla geçmiş olsun Aslı Hanım Neler oldu? Teşekkür Ederim Bir kist sorunum vardı, 10 yıl önce de büyük bir ameliyat geçirmiştim Hastalık nüksetti lakin böylece manâlı değildi bundan başka önceki ameliyatın izi büyüktü, ona estetik bir müdahale yapılsın istedim Zaten doktorların ikisi eski arkadaşlarım, onlarla şakalaşarak ameliyata girdim Ama ameliyatın ortalarına doğru bir anda yürek ritmim bozulmuş, normalde 7080’lerde olması gereken nabzım 190’a fırlamış Kan Basıncı da 4’e değin düşmüş Kalp durma noktasına gelmiş O hastanede kardiyoloji yoğun bakım ünitesi olmadığı için beni bir ara odaya çıkarmışlar, orada yürek elektromu çekmişler Annem dahil kimse olayın ciddiyetinin haberdar değilmiş Derken şart daha da ciddileşmiş Doktorlardan biri GATA’nın eski doktorlarından Hemen GATA’yı arayıp organize olmuş, ambulansla beni oraya nakletmişler Ben bütün bu olanları yaklaşık olarak hiç hatırlamıyorum Ambulansa doktorların binişini düş meyal hatırlıyorum, böylece Sadece “Ben iyi olacağım, üzülmeyin” demişim GATA’ya antre yaptığımda yaklaşık olarak ölüymüşüm! Ameliyat öncesi bu nesil sorunları durdurmak için bir tetkik yapılmıyor mu? Yapılıyor Bana da yapıldı Sadece yürek elektrom çekilmedi, ancak o da çok fazla uygulanan bir prosedür değilmiş zaten Sonuçta ne bende ne de ailemden başka birinde kalp rahatsızlığı vardı Içki, sigara falan kullanıyor musunuz? Hayır, kullanmıyorum 35 yaşında genç bir insanım Dediğim gibi, ailede de kalp hastası olan değil Doğal olarak risk grubunda değildim Hem yürek elektrom çekilse bile sorun orada öyle çıkmazmış Neydi peki sizce bu durumu tetikleyen? Çok stresli bir dönem geçirmiş, bir şeylere fazla üzülmüştüm Fazla duygsalım zaten O gerginlik yüzünden düşmüş gövde direncim KALBİM DURMA NOKTASINA GELMİŞ Önceden yürek probleminiz yoktu yani Yoktu Sadece ameliyattan önceki 10 günde hafif bir çarpıntı hissediyordum Sabah çarpıntıyla uyanıyordum O çarpıntılar, sıkıntının başlangıcıymış Belki bunalım, şayet başka bir şey bilemiyorum, kalbim SOS vermiş aramak Lakin ben bunu önemseyip doktora söylememiştim Bu sorun ameliyat esnasında ortaya çıktı fakat beni sokakta da yakalayabilirmiş, direksiyon başındayken de Baht işte Her şeye üzülmemek gerekiyormuş Kalbiniz tamamen durmuş mu? Iyice durmamış lakin durma noktasına gelmiş Bir ara ses alınamamış hatta Abim “Ambulansla bu arada bir ara öldün zannettim, hayatımda böyle bir deri rengi görmedim” dedi diğer taraftan yüzüm aşırı şişmiş giderken akciğerimde ödem de oluşmuş meğer Peki yoğun bakımda kaç gün kaldınız? id Dört beş gün kaldım Ardından her şey düzene girdi Bana çok güzel bir oda hazırlamışlardı lakin orada kalmak istemedim Doktoruma “Hocam ben bundan böyle eve çıkmak, banyo yapmak istiyorum” dedim Kabul etti Sigara ve alkol kullanmadığım için daha bakımlı toparladım Fazla şükür daha yaşayacak, nefes alacak günüm varmış Illaki “Aslı git, seni sonra alırız” dediler Bundan sonra neler yapacaksınız? Hap tedavisine devam Kronik kalp hastası değilim, daimi bir hasar yok Akciğerlerim de temizlendi Natürel bir süre kardiyoloji ve göğüs hastalıkları bölümü beni denetim altına alacak Ne dek devam edecek o kontrol süreci? Kısa sürecek Yürek ritmimi düzenleyecek, beni sakinleştirecek bir ilaç verdiler Bu süreçte bana düşen görevler de var; üzülmemem, olumsuz şeylere takılmamam gerekli bu vesileyle eniştemi kaybettim ben, hastaneden çıkacağım gün o haberi verdiler Lakin önce rahatlatıcı haplar verdiler Yaşam fazla enteresan, bugün varız, yarın yokuz Ne şöhret şan, ne makam, ne mevki önemli Önce sıhhat! Hasta yatağındayken sizi sanat dünyasından kimler aradı? Adnan Şenses, Müşerref Akay, Doğuş geldi Seda Sayan çoğu kez arayıp ailemle görüşmüş, “Yardımına hazırım, ne isterse” demiş sağ olsun Ardından Demet Akalın, Yılmaz Morgül, Niran Ünsal, Fatih Ürek ve çoğu bakanımız aramış, milletvekilleri gelmiş Müzik çalışmalarına ara verecek misiniz? Hayır Bu da gelip geçecek Birincil konserimi mart ayında, beni hayata döndüren GATA’dakilere vereceğim 15 gün kadar sonra şarkı söyleyebilecek duruma gelirim GÖZÜ BÖYLECE BİR KIZIM ÖLÜMDEN KORKMUYORUM Bu yaşadıklarınız hayata gösterme açınızı değiştirdi mi? Evet, bundan böyle kafama hiçbir şeyi takmayacağım, kendimi üzmeyecek ve keyfime bakacağım Son olarak hayranlarınıza neler bildirmek istersiniz? Hepsine fazla teşekkür ederim Allah onları da korusun, bizim için ne diledilerse Allah onlara bin katını nasip etsin Benim için kurban kestiklerini biliyorum Bu bana rabbim tarafından bahşedilen ikinci kısmet Bunun bilincindeyim Ölümden kortunuz mu? Ben gözü pek bir kızım, ölümden korkmam Doğum nasıl varsa, ölüm de var Ama nefes alamamak berbat bir şey, çırpınıyorsunuz!  

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt