Aslı ile Ferhat ın Msn Hikayesi ferhat ile aslı hikayesi ferhat ile aslının hikayesi Aslı birgün msn girdiğinde birde ne görsün kendisin biri eklemiş ferhat hemencecik kızın avatarına bakmış tmm bu rüyalarımda gördüğüm kız demiş aslı sormuş tabiki msn nerden aldın diye ferhat rüyasında ak sakallı biri geldi bana bu adresi ekle dedi diyememiş msnsayfamcom dan alıverdim demiş aslı da bu vesileyle ferhatın avatarına bakmış onunda içi yerinde duramayan olmuş yureğinden ılık ılık birşeyler akmay abaşlamış fakat yinede beni rahatsız etme demekten kendini alıkoyamamış ferhat telefon faturasını ödeyemediği için o günler türk telekom ferhatın internetini kesmiş, giderken aslı aralıksız msn cevrim dışı girip ferhatı arar olmuş ama ne üstünlük ferhatdan ne bi titreşem var nede bi göz kırpması ferhat aslı ya kavuşacağı günün hayaliyle çalışıp eve son dakiklik internet çektrmeye karar vermiş aslı ferhatdan ümidi kesmeye başlamış ara sıra googleye girip ferhatı aratmış lakin aradığı sonuçlara uygun kriter bulunamamış ama ferhatın birgün online olacağına inancını yitirmemiş günlerdir haftalardır msn online beklemiş bu vesileyle ferhat şehirde bir meslek bulmuş aklı her zaman msn de birgün online olup aslıya kavuşacagı gündeymiş msn de online olma gerçek dışı gün gün ferhatı bitirmiş ya aslı msn de başkalarıyla konuşuyorsa ya bini msn de sildiyse diyip durmuş aslı ise yemeyi içmeyi bırakmış,kendini tamamen msn kaptırmış 1549144780 1549144780 asliileferhatinmsnhikayesi5c5612d171d57asliileferhatinmsnhikayesi5c5612d171d57 http:wwwharikabiforumbizimagessmilies23wb8gif aslının annesi ve babasıda aslının bu durumunu fazla acıyıp aslı kızım etme eyleme sana yeni bir msn adresi alalım ona takıl demişsede aslıyı fikrinden vazgeçirimemişler aylar yılları yıllar seneleri kovalamış ferhat sonunda adsl çektirmiş ve köyüne dönmeye kara vermiş faturuyı ödemiş arta kalanına ise iki tane webcam almış bundan böyle aslıyla yazışmakla kalmayıp aynı zamanda görüntülü chat de yapabilecekmiş içinde büyük birrr heyacanla eve gelmiş gelirrr gelmez hiç beklemeden msn i açmış lakin ne görsün parolası süre aşımına uğradığından bi türlü msn girememiş 1549144780 1549144780 asliileferhatinmsnhikayesi5c5612d171d57asliileferhatinmsnhikayesi5c5612d171d57 http:wwwharikabiforumbizimagessmilies23wb8gif ben derhal ne yapacağım diye kara kara düşünm birdenbire aklına msn de kişi listesinin yedeğini aldığı aklına gelmiş hiç durmadan hotmail egirmiş ve kendine yeni bir msn adresi almış yeni msn açmış ve kişi listesini kaydetmiş birde ne görsünn aslı hala msn online bekliyor aslı öncelikle kendine gelen isteğin kim oldğunu bilmeği için isteği kabul etmek istememiş ama yanlışlıkla evete tıklamış birde bakmış fakat ne görsün bu ferhatmış o anda ferhatdan bi mesaj gelmiş AKACAK AĞLAMA KALMADI GOZUMDE HASRETIN BIR CIG GIBI HER DAKIKA BUYUYOR GARIP GONLUMDE ARTIK UNUTACAGIM DESEM DE AKLIM KALIR O TATLI HAYALIMDEKI GUZELLIGIN o günden daha sonra ferhatla aslı msn de bir daha çevrimdışı olmamışlar ve offline olana değin mutlu bir yaşam yaşamışlar 1549144780 1549144780 asliileferhatinmsnhikayesi5c5612d1ac170asliileferhatinmsnhikayesi5c5612d1ac170 http:wwwozgurceduslercomimagesnokta