Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslı Zen 'den Dur Şarkısının Sözlerini İsteyenler Buraya

Aslı Zen 'den Dur Şarkısının Sözlerini İsteyenler Buraya
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aslı Zen 'den Dur Şarkısının Sözlerini İsteyenler Buraya Aslızen Dur Şarkısı Aslızen Dur Şarkı Sözleri Sevgili melekler, Değil mi şarkısının sözleri arkasından bu sayfamızda da Aslızen Dur Şarkı Sözleri ile sizlerleyiz 1549246680 1549246680 aslizendendursarkisininsozleriniisteyenlerburaya5c57a0dc94c1caslizendendursarkisininsozleriniisteyenlerburaya5c57a0dc94c1caslizendendursarkisininsozleriniisteyenlerburaya5c57a0dc94c1c Mazide kaldı adın Unuttum gitti insafsız Geri dönüşün değil imkansız Bende sana ait hiçbirşey yok Yeminler sözler ezbere söylenmiş Anladım dünya ayrıntılarıyla kirlenmiş Dur dur dur Bir adım bile atma Sar sar sar Filmi bir geriye sar Bak bak gör Neler etmişsin bana Sus sus sus Sabrımı zorlama  

Similar threads

Aslızen Dur Şarkısı Aslızen Dur Şarkı Sozleri Mazide kaldı adın Unuttum gitti insafsız Geri donuşun yok imkansız Bende sana ait hicbirşey yok Yeminler sozler ezbere soylenmiş Anladım dunya iyice kirlenmiş Dur dur dur Bir adım bile atma Sar sar sar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Aslı Zen İmzalı Değil mi Şarkısının Sözleri Aslızen Yok mi Şarkı Sözü Aslızen Değil mi Sözleri Sevgili melekler, demin yeni albümü Işık'tan İki Geçimsiz Ihtiyar Hakan Altun düetini paylaştığımız Aslızen Değil mi Şarkı Sözü ile sizlerleyiz bu sayfamızda 1549246685 1549246685...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Aslı Zen'den İki Yaka Şarkısının Sözleri Buyrun Aslızen İki Yaka Sözleri Aslızen İki Yaka Şarkı Sözleri Demin İnsan şarkısının sözlerini konu olarak açtığımız Aslızen İki Yaka Şarkı Sözleri ile bu sayfamızda sizlerleyiz sevgili melekler 1549246701 1549246701...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Aslı Zen Hakan Altun Düeti İki Geçimsiz Ihtiyar Şarkısının Sözleri Aslızen İki Geçimsiz Ihtiyar Şarkı Sözleri Aslızen İki Geçimsiz Yaşlı Şarkı Sözü Düet Hakan Altun Sevgili melekler, Aslı Zen Işık albümünde Hakan Altun ile düet yaptı Biz de bu düeti Aslızen İki Geçimsiz Yaşlı Şarkı Sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Aslı Zen'den İnsan Şarkısının Sözleri Bu Sayfamızda Aslızen İnsan Şarkı Sözleri Aslızen İnsan Şarkısı Sevgili melekler, yeni albümü Işık ile müzik marketlerde ama yerini alan Aslızen İnsan Şarkı Sözleri ile bu sayfamızda sizlerleyiz 1549246706 1549246706...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt