Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aslı Zen Hakan Altun Düeti İki Huysuz İhtiyar Şarkısının Sözleri

Aslı Zen Hakan Altun Düeti İki Huysuz İhtiyar Şarkısının Sözleri
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aslı Zen Hakan Altun Düeti İki Geçimsiz Ihtiyar Şarkısının Sözleri Aslızen İki Geçimsiz Ihtiyar Şarkı Sözleri Aslızen İki Geçimsiz Yaşlı Şarkı Sözü Düet Hakan Altun Sevgili melekler, Aslı Zen Işık albümünde Hakan Altun ile düet yaptı Biz de bu düeti Aslızen İki Geçimsiz Yaşlı Şarkı Sözleri sizlerle paylaşıyoruz 1549246690 1549246690 aslizenhakanaltunduetiikihuysuzihtiyarsarkisininsozleri5c57a0e6b3edeaslizenhakanaltunduetiikihuysuzihtiyarsarkisininsozleri5c57a0e6b3edeaslizenhakanaltunduetiikihuysuzihtiyarsarkisininsozleri5c57a0e6b3ede Aslızen: Fazla eskilerde kaldı mutlu yıllarım Gittiğin gün öldüm yeniden yaşamadım Kalbime mühür vurdum başka deri tanımadım Öbür yarımsın seni hiç unutmadın Aslızen: Hani sevecektik ya en son nefese kadar Hakan Altun: Hani olacaktı ya iki geçimsiz ihtiyar Aslızen: Hani birgün görmesek hasretle yanadık yar Hakan Altun: Üşümezdik hani biz essede deli rüzgar Aslızen: Sönmedi ateşim ben yandım Senli yıllarımda asılı kaldım Acilen bilmedim düne daldım İnan yalnızca nefes aldım Hakan Altun: Sönmedi ateşim ben yandım Senli yıllarımda kala kaldım Acilen bilmedim düne daldım İnan her gece seni andım Aslızen: Hani sevecektik ya en son nefese değin Hani olacaktı ya iki geçimsiz yaşlı Hani birgün yenisarkisozunet görmesek hasretle yanadık yar Üşümezdik hani biz essede deli rüzgar Sönmedi ateşim ben yandım Senli yıllarımda asılı kaldım Şu Anda bilmedim düne daldım İnan yalnızca nefes aldım AslızenHakan Altun: Sönmedi ateşim ben yandım Senli yıllarımda kala kaldım Acilen bilmedim düne daldım İnan her gece seni andım  

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt