Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aslı Zen'in Seslendirdiği Çamur Şarkısının Sözleri

Aslı Zen'in Seslendirdiği Çamur Şarkısının Sözleri
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aslı Zen'in Seslendirdiği Balçık Şarkısının Sözleri Aslızen Çamur Sözleri Aslızen Çamur Şarkı Sözü Sevgili melekler, az önce yeni albümü Işık 'tan İki Yaka şarkısının sözleri ile sizlerle birlikte olduğumuz Aslızen Çamur Şarkı Sözü bu sayfamızda sizlere 1549246696 1549246696 aslizeninseslendirdigicamursarkisininsozleri5c57a0ec7a94faslizeninseslendirdigicamursarkisininsozleri5c57a0ec7a94faslizeninseslendirdigicamursarkisininsozleri5c57a0ec7a94f Vakit nasıl da su gibi akıyor Hava soğudu bak yağmur yağıyor Toprak suyla buluştu mis kokuyor Ufak ufak aşkın kokusu geliyor Sırılsıklam olmuşum umrumda değil Çamurla oynamak bana iyi gelir Unutuyorum böyle derdi kederi Halimi görenler diyordur deli Kurumuş solmuş çiçek gibi Gözlerine hasretim Bırak hadi işleri Çek bütün fişleri Boşverip herşeyi çıkıp gel bundan böyle Şemsiye açmadan yağmurdan kaçmadan Islanarak gel fazla özledim seni  

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt