Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslında Avukat Olan Şarkıcı Mavi Kimdir Hayatı....

Aslında Avukat Olan Şarkıcı Mavi Kimdir Hayatı....
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Doğrusu Avukat Olan Şarkıcı Mavi Kimdir Hayatı Şarkıcı Mavi Kimdir Şarkıcı Mavi Hayatı Kaptan şarkısıyla şu sıralar çok dinlenen şarkıcı mavi gerçekten kimdir hayatı hakkında veri edinmek isteyen meleklerimiz sizler için Mavi'ye ait bazı bilgilerini paylaşıyorum 1548238350 1548238350 aslindaavukatolansarkicimavikimdirhayati5c5a5f146d78easlindaavukatolansarkicimavikimdirhayati5c5a5f146d78easlindaavukatolansarkicimavikimdirhayati5c5a5f146d78e Mavi Kimdir Mavi gerçekten mavi saçlı bir avukat Bir gün yaşadığı hayattan ve etrafındaki ekip elbiseli adamlardan sıkıldı İşinden istifa etti Ailesinin karşısında çıkmasına karşın, şarkı söylemeye başladı bir de albüm hazırladı Çıkışını da 30 yaşındaki kadınların marşı olmaya aday ‘30’ isimli şarkıyla yaptı Bize de bir kadının hayatını nasıl değiştirebileceğini anlattı Mavi’nin (31) reel adı Ayşegül Bu ismi arkadaşları yıllar önce mavi gözlerinden nedeniyle taktı ve o kadar de kaldı Çevresinde cümbür cemaat onu Mavi olarak tanıdı, arkadaşları arkasından böylece seslenip çağırdı Kendisi de bu durumdan fazla memnundu Böylece ki, sonunda saçlarını bile maviye boyadı: “Bildiğim tek şey, herkesin zamanla birazcık ismine dönüştüğü O gün bugündür, bana bir mavilik peydah oldu diyor Selanik göçmeni avukat bir anneyle, Gümüşhaneli avukat bir babanın kızı Birincil konser teşebbüsünü dün gibi hatırlıyor Beş yaşındayken, Efes Antik Tiyatrosu’nda üstsüz bir haldeyken elini mikrofona dönüştürdü Mekanın akustiğinden de faydalanarak, karşındaki Alman turist kafilesine Ajda Pekkan şarkıları söyledi Okul yıllarında, favori müzik grubu Duran Duran’ın parçalarını koridorlarda bağıra çağıra seslendirdi Peşinde müzik okuma aşkına kapıldı Lakin önünde büyük bir engel vardı: Ailesi! “Ailem şarkıcıların ve oyuncuların günümüzden bambaşka algılandığı bir dönemde benim müzikle uğraşmamı istemedi Üniversiteye girerken de sinematelevizyon kâğıda dökmek istedim Babam ‘oyuncu kız istemem’ dedi Garantili bir mesleğim olması için ısrar etti Kısaca tutucu bir ailem vardı Hala da öyleler diyor Mavi  

858,496Konular
981,804Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt