Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aslında seven bir kız böyle mi davranır?

aslında seven bir kız böyle mi davranır?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben, 18 yaşında bir lise son öğrencisiyim okulda, benden iki yaş minik bir kız arkadaşım var takriben bir ay önce onu sevdiğimi söyledim,fakat o dost olduğumuzu beni o kadar göremeyeceğini söylediben de çok üstelemek istemedim, sanırım hepimiz arkadaş kalalımın anlamını biliyordur
bi hafta daha sonra beni öteki kızlardan kıskandığını söylediişte bişey söyleyince seni bu yüzden seviyorum iştegibilerinden şeyler söledihatta yazdığı şiirleri gösterdi okulda daha sık konuşmaya başladıkmesajlaşmalar bitanemler canımlar tamamen havaya girdi anlicaınız
resmen sevgili gibi takılıoduk yanilakin hemen yanında gidince ilgilenmiyor bile,mesajlar kesildi birden
1)okulda birlikte belirmek istemediğini söledigerekçesi dedikodu ve kız arkadaşının yalnız kalması
2)Mesaj atamazmış fırsat olmuyormuş(!)
3)Tatilde de her zaman doluymuş, görüşemezmişiz
sevgililik adına tek yaptığı ondan bundan çekememek
bu ne seslenmek oluyor şimdi? seven insan herşeye vakit bulamaz mıyoksa sabırla ummak mi gerek?

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt