Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslının Bademli Pilavı

Aslının Bademli Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Aslının Bademli Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*1 çay bardağı badem
*Yarım çay bardağı tel Şehriye
*2 çay bardağı pirinç
*2 su bardağı su
*Göz kararı tereyağı
*Zeytinyağı, tuz

Aslının Bademli Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikli olarak zeytinyağında bademler iki dk kavrulur Tel şehriye eklenerek rengi dönene kadar o da kavrulur Yıkanmış pirinç eklenerek karıştırılır İki su bardağı sıcak su ve göz kararı tuz eklenir Önceden hazırlayıp dondurucuya koyduğunuz et sularını da kullanabilirsiniz Pilav suyunu çekene kadar orta ateşte pişirilir Suyunu çekince göz kararı tereyağı eklenir karıştırılır ve altı kapatılarak demlendirilmeye bırakılır Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt